04 / 05 / 2024

Guinness rekor denemeleri

Guinness rekor denemeleri

Başkent'te 6 bin logonun yer alacağı 120 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğinde "En Çok Logoya Sahip Panosu" olarak adlandırılan Guinness rekor denemesi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Dolar/TL kurunda son  gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda rekor denemeleri yağan dolar kuru 21 TL seviyesine geldi. Ekranlarda 21 TL olarak gördüğümüz doların aslında ne kadar olduğu ortaya çıktı. 1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altın Kahini İslam Memiş'ten sert uyarı geldi! Bunu yapan net batacak

Altın fiyatları senenin son günlerinde rekor denemeleri yaparken, Altın Kahini İslam Memiş ''elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunu soranlar için ''bunu yapan batacak'' diyerek sert uyarıda bulundu. 

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Altın ile birlikte rekor denemeleri yapan gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi. Gümüş yatırımcıları durmayın bakın! İşte son dakika gümüş gelişmesi...

Gram altın yarın tam tamına bu kadar olacak! Yastık altı kabardıkça kabaracak! Altını olanlar acilen bakın!

Gram altın son günlerde rekor denemeleri yaparken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş gram altının tam tamına ne kadar olacağını açıkladı. Altını olanlar acilen bakın! Yastık altı kabardıkça kabaracak. Duymayan görmeyen kalmasın.

Gümüş fiyatlarında ters dalga! Altın Kahini İslam Memiş elinde gümüş olanları tek tek uyardı! 

Gümüş fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. 14 TL'yi geçerek rekor denemeleri yapan gümüş fiyatlarında bugün ters dalga yaşandı. Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş ise elinde gümüş olanları tek tek uyardı! Son dakika gümüş gelişmesi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eğitimde rekor!

Türkiye’nin dev projelerinden İYH eğitimde rekor kırıldı. Projede, bugüne kadar 27 bin 522 sınıf eğitimi, 28 bin 225 saha eğitimi yapıldı. 

Konut satışlarında rekor bekleniyor!

Konut piyasasında Emlak Konut projeleri, TOKİ ve firmalar çeşitli kampanyalarla furya başlattı. Ekonomi yönetimi de bu kampanyalara destek verdi. Sektör temsilcileri gelecekten umutlu. Özellikle yabancıya yapılan konut satışlarının rekor kırması bekleniyor.

Konut kredisinde rekor kırıldı!

Kamu bankalarının, mayıs ortasında başlatıp geçen ay sonlandırdığı kampanya ile birlikte konut kredisinde 200 milyar TL aşılarak tarihi rekor kırıldı. Bankaların toplam kredi hacmi de 2.4 trilyon lirayı geçti

Konut kredisinde tarihi rekor kırıldı!

Kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan "10 yıl vade, 0.98 faiz" kampanyası ile  konut kredisinde rekor kırıldı. Konut kredisi hacmi tarihinde ilk kez 200 milyar lirayı geçti..

Cidde Kulesi uzunluğuyla rekor kıracak!

Suudi Arabistan’da inşa edilen Cidde Kulesi 1 kilometre uzunluğu ile rekor kıracak. Kule için 1.2 milyar dolar fon ayrıldı...

3. havalimanı güvenlik görevlisi ilanına rekor başvuru!

29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi alım ilanına 4 ayda 20 bin kişi başvuru yaptı ve rekor kırıldı. 

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasına rekor başvuru!

Dünyanın lider inşaat şirketleri arasında yer alan Rönesans Holding tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına başvuru rekor seviyeye ulaştı. 

Guinness rekor denemeleri Haberi

Guinness rekor denemeleri

Başkent'te 6 bin logonun yer alacağı 120 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğinde "En Çok Logoya Sahip Panosu" (Most Brands Advertising on One Single Billboard) olarak adlandırılan Guinness rekor denemesi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal...