29 / 04 / 2024

gül eyüp park

gül eyüp park

Teslimlerinin 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği Eyüp Park Yeşilpınar Evleri'nde fiyatlar 137 bin 500 liradan başlıyor...

Gül Eyüp Park Rezidans'ta yüzde 1 KDV! 137 bin 500 TL'ye!

Teslim tarihinin Haziran 2015 olarak belirlendiği Gül Eyüp Park Rezidans'ta fiyatlar 137 bin 500 TL'den başlıyor ve değişiklik gösteriyor...

Eyüp Park Yeşilpınar'da yüzde 1 KDV! 122 bin liraya stüdyo daire!

Eyüp Park projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar 0,73 faiz oranı ile vade imkanı sunuluyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 122 bin liradan başlıyor...

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Bozduman tarafından kuruldu.

Eyüp'te konut fiyatları 406 bin TL'den başlıyor!

Endeksa'nın verilerine göre, İstanbul'un tarihi semtlerinden Eyüp'te ortalama konut fiyatı 406 bin TL, geri dönüş süresi ise 20 yıl...

We Haliç Eyüp fiyatları 2017 güncel liste!

We Haliç Eyüp fiyatları 2017 güncel liste bilgisine göre projede fiyatlar 292 bin TL'den başlıyor. Projede peşinatsız 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor...

Otağ Tedarik Merkezi İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otağ Tedarik Merkezi İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Refik Bardo, Serdar Gül, Eyüp Oğuz Gürses ve Eşref Bilhan Çağlı ortaklığında kuruldu. 

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

5. Levent Eyüp güncel fiyat listesi!

5. Levent Eyüp güncel fiyat listesi 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de!

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de gerçekleştirilecek. 420 günde tamamlanacak olan hattın saatte bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.

Yeni Nesil Eyüp güncel daire fiyatları!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp projesinde teslimlerin 2018 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. Yeni Nesil Eyüp güncel daire fiyatları 771 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Konut amorti süresi en kısa ilçeler Beyoğlu ve Eyüp!

İstanbul'da bir konutun kira geliriyle kendi değerini ödeme süresi ilçelere göre değişirken, ortalaması en kısa olan ilçeler 10,9 yıl ile Beyoğlu, 11,8 yıl Eyüp ve 13,9 ile yıl Küçükçekmece oldu.

gül eyüp park Haberi

gül eyüp park

Gül İnşaat'ın İstanbul Eyüp Yeşilpınar'da hayata geçirdiği Eyüp Park projesi 3 blok olarak yükseliyor. "Eyüp Park, İstanbul'un orta yeri!" sloganıyla satış sürecinin devam ettiği projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. 


16 bin metrekare alan üzeride konumlandırılan Eyüp Park Evleri'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede yer alan dairelerin teslimler 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Eyüp Park Yeşilpınar projesinde toplam 329 adet daire ve 119 adet ticari birim bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 34 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor. 


Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Eyüp Park Evleri'nde yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi ile vade yapılıyor. Projede ayrıca tamamı peşin ödemelerde ve banka kredisi ile ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Eyüp Park satılık dairelerin fiyat listesi!


34 metrekare...