30 / 04 / 2024

gül inşaat beylikdüzü

gül inşaat beylikdüzü

Toplam 172 adet daire ve 8 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Nursan Konakları'nda 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor.

Gül İnşaat'tan Rose Garden Gürpınar projesi! 225 bin TL'ye!

Gül İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Rose Garden Gürpınar projesinde Aralık 2013'te yapılacak olan teslimler Ağustos 2013 tarihine alındı. Rose Garden Gürpınar projesinde fiyatlar KDV dahil 225 bin TL'den başlıyor...

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat açık artırması ne zaman?

Gül İnşaat toplam 212 konut ve işyerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki Gül İnşaat açık artırması ne zaman? diyorsanız işte yanıtı...

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gül İnşaat Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

Gül İnşaat Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Viraistanbul Evleri 92 bin metrekare alana sahip...

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Gül İnşaat Avenue İstanbul iletişim!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplam 436 daireye yer verilen projede ön talep süreci başladı...

Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi!

Toplam 776 konut ve 160 ticari birimden meydana gelen Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 30 bin 660 metrekare alanda inşa ediliyor. Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Gül İnşaat 11. Mahalle satış fiyatları!

Toplam 180 milyon TL yatırımla inşa edilen 11. Mahalle projesinde teslimlerin Mart 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. Gül İnşaat 11. Mahalle satış fiyatları 456 bin TL ile 870 bin TL arasında değişiyor.

gül inşaat beylikdüzü Haberi

gül inşaat beylikdüzü

Gül İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Nursan Konakları projesinde toplam 172 adet daire bulunuyor. 


Nursan Konakları projesi 5 blok halinde inşa ediliyor ve projede 8 adet ticari birim yer alıyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.



25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daire fiyatları 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Projede, 24 saat güvenlik, kapalı otopark, yüzme havuzu, dinlenme alanları, jeneratör, klima, intercom görüntüleme sistemi gibi imkanlar mevcut. Beylikdüzü Nursan Konakları'nda örnek daire hazır. 


Nursan Konakları Satış Ofisi; Adnan Kahveci Mah. Fabrikalar Caddesi Beylikdüzü / İstanbul


Nursan Konakları iletişim;

Telefon : 0212 855 88 96

Web: http://www.gulinsaat.com.tr/

Öznur...