02 / 05 / 2024

Gül İnşaat Büyükçekmece

Gül İnşaat Büyükçekmece

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor...

Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi!

Toplam 776 konut ve 160 ticari birimden meydana gelen Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 30 bin 660 metrekare alanda inşa ediliyor. Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

Bernardo’da yılın en büyük indirimi sizi bekliyor! Bernardo 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bernardo yılın en büyük indirimini yaptı. Birçok üründe fiyatlar neredeyse yüzde 50 indirimli fiyatıyla satışta. Yemek takımlarından tencerelere, sunumluklardan çatal kaşık takımlarına her şey indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Bernardo 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

ABD'nin ham petrol üretiminde 40 yılın en büyük aylık düşüşü!

Mayıs ayında günlük ortalama 1,99 milyon varil azalan ABD'nin ham petrol üretimi, Ocak 1980'den bu yana görülen en büyük aylık düşüş olarak kayıtlara geçti.

Büyükçekmece Yat Limanı inşaatının bir kısmı denize gömüldü!

Büyükçekmece Belediyesi bilimsel raporlara rağmen yat limanında ısrarını sürdürdü. 40 milyon dolar maliyetli liman suya gömüldü.

Yeşil GYO Büyükçekmece gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gül İnşaat Büyükçekmece Haberi

Gül İnşaat Büyükçekmece

2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede ön talepler toplanıyor. 


Toplam 436 daireye yer verilen Avenue İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar olacak. Projedeki daireler isteğe göre 4 oda 1 salona çevrilebiliyor.


Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi!

Avenue İstanbul Evleri fiyat tablosuna göre 1+1'ler 443 bin TL, 2+1'ler 740 bin TL, 3+1'ler 965 bin TL'den başlıyor. Avenue İstanbul Konutları ortak alanlarında, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark, yüzme havuzu gibi olanaklar sağlanıyor. 


Adres: Cumhuriyet Mah. Gürpınar Yolu Cad. No:1 Büyükçekmece/İstanbul    


Tel: 444 43 28      

Web: http://www.avenueistanbul.com 

Gizem...