03 / 05 / 2024

gül inşaat küçükköy projesi

gül inşaat küçükköy projesi

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa Konutları için ön talep toplamaya devam ediyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede 1.000'in üzerinde daire yer alacak.

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi için ön talep topluyor!

Gül İnşaat, Gaziosmanpaşa'da 55 bin metrekarelik alanda inşa edeceği proje için ön talep topluyor. Kentsel dönüşüm kapsamında geliştirilen proje, Gaziosmanpaşa Galeri Caddesi üzerinde bulunuyor.

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa'da satışlara Nisan'da başlıyor!

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de kentsel dönüşüme başlayan Gül İnşaat satışlara Nisan'da başlayacak. Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde 1.111 adet konut ve 30 bin metrekare ticari alan olacak...

İnşaat ciro endeksinde yüzde 99.4 artış! Ocak 2024 rakamları şimdi açıklandı!

TÜİK tarafından açıklanan Ocak 2024'e ilişkin ciro endekslerine göre, inşaat ciro endeksi yüzde 99,4 arttı. İşte o son dakika rakamlar...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

İTO: İnşaat malzemeleri grubunda yüzde 14,39'lük artış!

İstanbul Ticaret Odası Kasım ayına ilişkin fiyat endekslerini yayımladı. Kasım 2023’te toptan fiyatlarda bir önceki aya göre; inşaat malzemeleri grubunda yüzde 14,39 artış kaydedildi.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat maliyet endeksi yüzde 53 yükseldi! Bina maliyetlerindeki artış tam gaz! 

TÜİK tarafından, 2023 Nisan'a ilişkin inşaat maliyet endeksi verileri açıklandı. Buna göre, inşaat maliyet endeksi yüzde 53 yükseldi. İşte o son dakika rakamları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artırma fiyatları!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile satılıyor..

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

gül inşaat küçükköy projesi Haberi

gül inşaat küçükköy projesi

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa Konutları İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Küçükköy mevkiinde inşa edilecek. Projenin 30 bin metrekaresi ticaret alanı için ayrıldı.


Toplam arsa alanı 55 bin metrekare olarak belirlenen Küçükköy Gaziosmanpaşa projesinde fiyatlar ve ödeme seçenekleri henüz açıklanmadı. 


Gül İnşaat Gaziosmanpaşa Evleri'nin yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor. Proje 1.000'den fazla konut, ticari ünite ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor. 



Gül İnşaat Gaziosmanpaşa Konutları satış ofisi 

Tel :  0212 573 03 19

Web: www.gulinsaat.com.tr

Özge...