05 / 05 / 2024

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Gül

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Gül

Gül İnşaat şirketlerini yöneten dört kardeşten biri olan Çetin Gül kimdir? Gül İnşaat'ın yöneticilerinden Çetin Gül'ün eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artırma fiyatları!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile satılıyor..

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat listesi!

İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Avenue İstanbul projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor...

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Gül Haberi

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Gül

Çetin Gül kimdir?

Çetin Gül, 1985 yılında babası Mehmet Gül tarafından kurulan Gül İnşaat'ın bugünkü Yönetim Kurulu Üyesi.


İnşaat sektöründe 26 yıldır hizmet veren Gül İnşaat'ın başında bugün, Çetin Gül'ün kardeşleri Ahmet Gül, Nedim Gül, ve Metin Gül bulunuyor.


Bugün 4 kardeş tarafından yönetilen Gül İnşaat'ın kurucusu, Mehmet Gül, 1977 yılında Gümüşhane’den İstanbul’a gelerek konut ve yazlık site projelere yoğunlaştı. Tam bir aile şirketi olarak bilinen Gül İnşaat'ın avm projeleri şu şekilde sıralanıyor; 


Flyinn, 

Capacity, 

Perla Vista, 

Historia, 

Metroport, 

Pelican...