16 / 05 / 2024

Gül Müteahhitlik adres

Gül Müteahhitlik adres

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Gül tarafından kuruldu.

Kılıçdaroğlu’ndan müteahhitlere sert çıkış! Her önüne gelen müteahhitlik yapamayacak, diploması olmayana izin yok!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu her gönüne gelenin müteahhitlik yapamayacağını belirterek göreve gelir gelmez bunu bir kurala bağlayacaklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, müteahhitliğin de bir diploması, sınavı olması gerektiğini savundu.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Mehmet Kılıç ve Mehmet Tekci ortaklığında kuruldu.

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Gül tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Ersan Gülüm, Vodafone Arena mesajı paylaştı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Faik Öztrak: En sıkıntılı sektörlerden biri müteahhitlik!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, bugün Türkiye'de iyi gibi görünse de en sıkıntılı sektörlerden birinin, müteahhitlik sektörü olduğunu söyledi..

Gökhanlar Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanlar Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesrur Gökhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, İkbal Caddesi'nde kuruldu.

Lütfi Elvan: Yurt dışı müteahhitlik hizmetleri yüz güldürüyor!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikasının, geleneksel toplantısında konuşma yapanUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinin, Türkiye'nin yüz akı olduğunu söyledi..

Gül Müteahhitlik adres Haberi

Gül Müteahhitlik adres

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Gül tarafından kuruldu.

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...