16 / 05 / 2024

gülay group ödül

gülay group ödül

13.Altın Örümcek Ödül Töreninde “Yılın En İyi Alışveriş Merkezi” web sitesi ödülleri Gülaylar Group’un gayrimenkul yatırımlarının bağlı bulunduğu “City’s Property Development” bünyesinde yer alan City’s Nişantaşı ve Meydan AVM’nin oldu.

Özyurtlar İnşaat'tan Ödül İstanbul açıklaması: Proje tamamlanma yolunda hızla ilerliyor!

Özyurtlar İnşaat son günlerde eylem haberleri ile gündeme gelen Ödül İstanbul projesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Özyurtlar İnşaat tarafından yapılan açıklamada projenin tamamlanma yolunda hızla ilerlediği belirtildi. İşte Özyurtlar İnşaat'ın o açıklaması...

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Yılın gökdeleni ödülü Rönesans İnşaat'ın!

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Lakhta Center, Emporis Yılın Gökdeleni Ödülü’ne layık görüldü.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Güniz Çelen'e en prestijli gayrimenkul ödülü!

Davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE) tarafından verilen en prestijli ödül olan James D. Landauer/John R. White ödülüne bu yıl Güniz Çelen layık görüldü.

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

Beylikdüzü'ndeki kiosk yapı mimarlara ödül getirdi!

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi.

gülay group ödül Haberi

gülay group ödül

Türkiye’nin ve Avrupa’nın sayılı alışveriş merkezleri arasında yer alan, moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı, Zadaca Dijital Medya’nın tasarımını yaptığı www.citysnisantasi.com ile 1.lik ödülünü kazandı.

Bu yıl 13.sü düzenlenen Altın Örümcek gecesinin ödül töreninde, üçüncülük ödülü de www.meydanistanbulavm.com ile 2013 yılından itibaren Gülaylar Gayrimenkul Grubu’na katılan ve yılda 32 milyon ziyaretçi ile Türkiye’nin en büyük AVM’leri arasında yer alan Meydan AVM’nin oldu. 


14 Ekim Çarşamba akşamı Tim Maslak Show Center’da düzenlenen geceye, “Yılın En İyi Alışveriş Merkezi” web sitesi ödüllerini almak üzere Gülaylar İcra Kurulu Başkanı Sn. İhsan Gülay, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. İlhan Gülay ve Gayrimenkul Grubunun Ekibi katılarak “çifte ödül” almış olmanın heyecanını...