21 / 05 / 2024

gülaylar kuyumcular çarşısı new york

gülaylar kuyumcular çarşısı new york

Gülaylar Group, New York 47'nci caddede kuyumcular çarşısı açıyor. İnşaatı Mart 2014'te bitecek olan International Gems Tower'ın 3 katını satın alan Gülaylar, burada 50 dükkânın yer alacağı bir çarşı yapıyor...

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Düğünü olanlara güzel haber! Düğün setlerinde net yüzde 52 indirim! Gülaylar altın 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan düğün settlerinde büyük fırsat kampanyası başladı. Gülaylar altında düğün setlerinde net yüzde 52 indirim fırsatı başladı. Peki düğün setleri ne kadar? İşte Gülaylar altın düğün seti fiyat listesi 13 Ekim 2022...

Gülaylar altın fırsat listesini açıkladı! Altın bileklik ve kolyelerde kampanya! Gülaylar 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar fırsat takılarını açıkladı. Altın bileklik ve kolyelerde büyük kampanyalar yapan Gülaylar fırsat ürünlerini tek tek sıraladı. Peki Gülaylar fırsat takıların fiyatları ne kadar? Gülaylar altın fırsat takı fiyatları kaç lira? İşte 5 Ekim 2022 altınbaş fırsat fiyat listesi...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Kasaplar Çarşısı esnafına kira ve taşınma yardımı müjdesi!

Ankara Kızılcahamam'da yangında zarar gören Kasaplar Çarşısı'ndaki esnaflara kira ve taşınma yardımı verilecek.

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Özdiker Kuyumcular Çarşısı esnafından kamulaştırma tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Haşimiye Meydanı’nda yer alan Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nın kamulaştırılması nedeniyle esnafın sıkıntı yaşadığını dile getirdi. 

Aziz Aydınlık'tan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in en önem verdiği projelerden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor. Çarşı yakın zamanda yeni bir görünüme kavuşacak. 

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

gülaylar kuyumcular çarşısı new york Haberi

gülaylar kuyumcular çarşısı new york

Gülaylar Group, New York 47'nci caddede kuyumcular çarşısı açıyor. İnşaatı Mart 2014'te bitecek olan International Gems Tower'ın 3 katını satın alan Gülaylar, burada 50 dükkânın yer alacağı bir çarşı yapıyor. Gülaylar Group Kuyumculuk Başkanı İlhan Gülay, projeye 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını açıkladı. Çarşıda Hintli, Çinli ve ABD'li firmaların mağaza açacağını belirten Gülay, "Çarşıda bizim de büyük bir mağazamız olacak" diye konuştu. Mağaza sayısının 65'e ulaştığını açıklayan Gülay, "İhracatta 30 milyon, perakendede 95 milyon, toptan satışta 354 milyon dolar olmak üzere toplam 479 milyon dolar ciro yaptık" dedi. 


Sabah...