06 / 05 / 2024

gülben ergen kaç tane anaokulu açtı

gülben ergen kaç tane anaokulu açtı

Şarkıcı Gülben Ergen ’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 25. anaokulunu Erzincan’ın Kavakyolu İlçesi’nde yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak.

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Gürtan Damar kimdir? Kaç dil biliyor? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Gürtan Damar kaç yılında doğdu? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman genel müdür oldu? Hangi görevleri yürüttü? İşte Gürtan Damar’ın hayatı...

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Ebubekir Tivnikli kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli kimdir? Kaç yaşında? Ebubekir Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ebubekir Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Seçim günü saat kaçta başlıyor? Seçim hangi saatler arasında? Oy verme saat kaçta başlayacak?

Seçim günü yaklaşırken vatandaşların oy kullanma heyecanı da artmaya başladı. Peki oy verme işlemi saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek? İşte detaylar!

BİM'den sürpriz indirim! Fiyatlar düşüyor! 16 Mayıs Salı günü tuvalet kağıdı, sabun, bulaşık tableti, deterjan indirimde

BİM 16 Mayıs Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu ortaya çıktı. Aralarında  tuvalet kağıdı, kağıt havlu, sıvı sabun, bulaşık tableti, çamaşır deterjanı gibi ürünlerin de bulunduğu birçok ürün o gün BİM'de indirime giriyor. İşte detaylar...

Cevdet Alemdar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Alemdar kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cevdet Alemdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

gülben ergen kaç tane anaokulu açtı Haberi

gülben ergen kaç tane anaokulu açtı


Şarkıcı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 25. anaokulunu Erzincan’ın Kavakyolu İlçesi’nde yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak.


Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa, Antalya, Soma ve Gaziantep’te anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulun açılışını 31 Ekim 2014 Cuma günü Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve devlet protokolünün katılımıyla gerçekleştirecek.


Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip okulun, iç donanım malzemelerinin taşınmasına Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını...