19 / 05 / 2024

Gülbin Barlas Call Center Hotel

Gülbin Barlas Call Center Hotel

Dünyanın ilk çağrı merkezi oteli Call Center Hotel’in ( CCH ) İzmir Operasyon Yöneticisi, iş yaşamında uzun yıllar farklı görevlerde de çalışan Gülbin Barlas oldu.

Ömer Barlas Ülkü kimdir? Ne zaman genel müdür oldu?

Ömer Barlas Ülkü kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman genel müdür oldu? İşte Ömer Barlas Ülkü ile ilgili merak edilen her şey...

Barlas Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Gülbin Tosun'a yanan evi için tazminat ödenecek!

Haber spikeri Gülbin Tosun 6 yıl önce evinin yanışını canlı yayında izlemişti. Gülbin Tosun’un taşeron firmaya ve sigorta şirketine açtığı davayı mahkeme kısmen kabul etti.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Barlas Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ömer Özbilgin imzasıyla kuruldu.

Gülbin Barlas Call Center Hotel Haberi

Gülbin Barlas Call Center Hotel

Dünyanın ilk çağrı merkezi oteli Call Center Hotel’in (CCH) İzmir Operasyon Yöneticisi, iş yaşamında uzun yıllar farklı görevlerde çalışan Gülbin Barlas oldu. 


Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun olan Gülbin Barlas profesyonel iş hayatına, Siemens Business Services’de başlayarak, Teleperformance-Metis Bilgisayar Sistemleri’nde Operasyon Şefi, Tellcom Superonline İletişim Hizmetleri’nde Süreç Analisti, KoçSistem-Callus İletişim Hizmetleri’nde Operasyon Müdürü olarak devam etti. Son olarak Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş.’de Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü görevini üstlenen Barlas, kariyerine Call Center Hotel’in İzmir Operasyon Yöneticisi olarak devam edecek.



Call Center Hotel Hakkında:

Türkiye’nin ilk çağrı merkezi oteli Call Center Hotel (CCH), İstanbul ve İzmir lokasyonları ile çağrı merkezi şirketlerine, dönemsel projelere ve çağrı merkezi yatırımı öncesi ihtiyaçlarını belirlemek isteyen kurumlara hizmet veriyor. CCH, Türkiye’ye...