05 / 05 / 2024

Gülcemal Projesi ne zaman tamamlanacak

Gülcemal Projesi ne zaman tamamlanacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon Gülcemal Projesi'nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Gülcemal Projesi’ ile vatandaşlar denizle buluşacak" dedi. Çalışmalarına başlanan projede tahkimat yapımının 22 Eylül 2017 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Gülcemal Projesi’nin yapımına başlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tahkimat çalışmaları başlatılan Gülcemal Projesi ile Trabzon’un yeni bir yaşam alanı kazanacağını ve vatandaşların denizle buluşacağını söyledi.

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Amanos Tüneli Projesi ne zaman tamamlanacak?

Dörtyol-Hassa arasında yapılması planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne ayrılan ödeneği ve tamamlanması için öngörülen takvim meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Gülcemal Projesi için yapılan deniz dolgusu TBMM'de!

Gülcemal Projesi kapsamında yapılan deniz dolgusu meclis gündemine taşındı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Ankara-İzmir YHT Projesi'ne ilişkin 8 soru TBMM'de!

Ankara İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ne ilişkin 8 soru meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır sorularının Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında 1. etap (Beşirli) tahkimat çalışmaları tamamlandı.

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Blue Lake Evleri güncel fiyatları ne kadar?

Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Blue Lake projesi 38 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Peki Blue Lake Evleri güncel fiyatları ne kadar?

Trabzon Gülcemal Projesi'nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un vizyon projelerinden olan Gülcemal projesini inceledi.

Gülcemal Projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Gülcemal Projesi ne zaman tamamlanacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu belirtti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gülcemal Projesi ile Trabzon’un denizle kesilen bağlantısının yeniden tesis edileceğini dile getirenGümrükçüoğlu, “Gülcemal’in III. etabında insanlarımızın denize girebileceği plajlar oluşturulacak” dedi.

Gülcemal Projesi’nin üç etap halinde tamamlanacağını söyleyen Gümrükçüoğlu, “Birinci etapta tahkimat ve dolgu çalışmalarımız tamamlandı. Bu etapta 250 bin metrekare alan kazandık. Şimdi II. etap tahkimat ve dolgu ihalesine çıkıyoruz. 11 Aralık’ta bu ihaleyi gerçekleştireceğiz. Bu alanda da 550 bin m2 alan kazanacağız. Projemizin III. etabı ise Ayasofya Kavşağı’ndan Ganita’ya kadar olan bölgede dolgu yapılmayacaktır. Bu etapta insanlarımızın denize girebileceği kumsallar oluşturulacaktır” diye konuştu.

Gülcemal Projesi’nin her açıdan Trabzon’a çok önemli katkıları olacağını söyleyen Gümrükçüoğlu, “Gülcemal,...