03 / 05 / 2024

Gülcemal projesi nedir

Gülcemal projesi nedir

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı sahil düzenlemesinin Trabzon için dev bir adım olacağını söyledi.

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

TOKİ İlk Evim Arsa projesi gündemde yer alıyor. Bu projeye dair detayları bilmeyenler, TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Tapuda satış bedelini az göstermenin cezası nedir?

Tapu dairelerinde alım satım işlemi gerçekleştirilirken gayrimenkulde alım ve satım bedellerinin bildirilmesi gerekiyor. Gerçek bedeller üzerinden tapu harcı ödemesi yapılıyor. Peki, Tapuda satış bedeli az gösterilirse ne olur? Tapuda satış bedelini az göstermenin cezası nedir? İşte tüm detaylar...

Ev alıp satanlar dikkat! Tapuda bunu yapan yandı! Tapu bedelini düşük göstermenin cezası nedir?

Gayrimenkul alım ve satım işlemlerinde tapuda beyan edilen tutarın yüzde 4’ü oranında tapu harcı ödenmesi gerekiyor. Bu bedeli daha düşük ödemek isteyenler satış bedelini düşük gösteriyorlar. Ancak bu yöntemin tabiki bir cezası var. Peki, tapu bedelini düşük göstermenin cezası nedir?

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Tapuda evin değerinin az gösterilmesi cezası nedir?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri üzerinden tapu harcı ödeniyor. Kimi zaman satış bedeli olduğundan az gösteriliyor. Peki, tapuda evin değerinin az gösterilmesi cezası nedir?

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gülcemal tarafından kuruldu.

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yerebatan Sarnıcı, gergi güçlendirme projesi için onay bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde yapılan restorasyon çalışmalarında çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenilen Yerebatan Sarnıcı’ndaki gergi güçlendirme projesi başvurusu için Koruma Kurulu'ndan onay gelmedi.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Gülcemal projesi nedir Haberi

Gülcemal projesi nedir


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı sahil düzenlemesinin Trabzon için dev bir adım olacağını söyledi.


GÜLCEMAL’DE BİRİNCİ TAHKİMATIN MALİYETİ 35 MİLYON TL


Trabzon’a değer katan yatırımlara aralıksız olarak devam ettiklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, Beşirli ile Kemarkaya mahalleleri arasında Sahil Dolgu Projesine (Gülcemal) devam ediyoruz. Gülcemal dev bir projedir. Proje ile toplamda 800 bin metrekare alan kazanılacaktır. Proje kapsamında şu anda sürdürülmekte olan Beşirli’deki birinci tahkimat bölgesinin maliyeti 35 trilyondur. Burada çalışmalar aralıksız olarak sürüyor” dedi.

BÜYÜK ŞEHİR CAMİSİ PAZARKAPI’DA YAPILACAK


Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen haftalarda kamuoyuna arz edilen Pazarkapı Sahil Düzenlemesi Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, “Pazarkapı sahil düzenlemesi için aylardır çalışmaktayız. Nihayetinde gerek Pazarkapı’nın rekreasyon projesi gerek Gülcemal Beşirli tahkimat projesi, proje ihalesine çıkacaktır. Trabzon’un önemli bir ihtiyacı...