04 / 05 / 2024

Gülcemal Projesi

Gülcemal Projesi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşirli sahilinde başlayan ve 800 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sahil Dolgu Projesi (Gülcemal) tahkimat çalışmalarını inceledi.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Vizyon 2019 Projeleri arasında yer alan Sahil Dolgu Projesi’nin (Gülcemal) tahkimat çalışmaları hızla devam ediyor.

Gülcemal Projesi’nin yapımına başlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşirli ile Kemerkaya Mahallesi’ndeki tünele kadar olan alanda yapılacak yeni dolgu alanı için tahkimat ilahesinin gerçekleştirildiğini ve yüklenici firmanın çalışmalara başladığını kaydetti.

Trabzon Gülcemal Projesi'nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Gülcemal Projesi’ ile vatandaşlar denizle buluşacak" dedi. Çalışmalarına başlanan projede tahkimat yapımının 22 Eylül 2017 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Gülcemal Projesi’nin yapımına başlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tahkimat çalışmaları başlatılan Gülcemal Projesi ile Trabzon’un yeni bir yaşam alanı kazanacağını ve vatandaşların denizle buluşacağını söyledi.

Trabzon Gülcemal Projesi’nin yapımına başlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tahkimat çalışmaları başlatılan Gülcemal Projesi ile Trabzon’un yeni bir yaşam alanı kazanacağını ve vatandaşların denizle buluşacağını söyledi.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gülcemal tarafından kuruldu.

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yerebatan Sarnıcı, gergi güçlendirme projesi için onay bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde yapılan restorasyon çalışmalarında çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenilen Yerebatan Sarnıcı’ndaki gergi güçlendirme projesi başvurusu için Koruma Kurulu'ndan onay gelmedi.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon Gülcemal 2. etap ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gülcemal projesinin ikinci etabını ihaleye çıkarıyor.

Gülcemal Projesi için yapılan deniz dolgusu TBMM'de!

Gülcemal Projesi kapsamında yapılan deniz dolgusu meclis gündemine taşındı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Gülcemal açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçirilen Gülcemal projesiyle ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Gülcemal Projesi Haberi

Gülcemal Projesi


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşirli sahilinde başlayan Sahil Dolgu Projesi  (Gülcemal) tahkimat çalışmalarını inceledi. Projenin planlandığı şekliyle hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “800 bin metre kare alanda yapılacak yeni dolgu projesi ile dizayn edilecek sosyal ve kültürel mekanlarla Trabzon’a yeni yaşam alanları kazandırarak, vatandaşların denizle buluşmalarını hedefleniyoruz” dedi.


Başkan Gümrükçüoğlu beraberinde Başkanvekili Seyfullah Kınalı,  Genel Sekreter Davut Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak, Yatırım  ve İnşaat Daire Başkanı Nalan Aydın,Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Fatih Erol ile birlikte tahkimat çalışmaları hızla devam eden sahil dolgu alanında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinde bilgi aldı.

Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların denizle daha çok buluşmalarını sağlayacak Beşirli ile Kemerkaya Mahallesi’ndeki tünele kadar olan alanda yapılacak yeni dolgu alanı için tahkimat çalışmalarının...