19 / 05 / 2024

Güldalı Otelcilik

Güldalı Otelcilik

Güldalı Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merhad Khajehnouri ve Parand Khajehnouri tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2013 tarihinde kuruldu

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Akşahin tarafından kuruldu.

Marlon Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marlon Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Gençer tarafından kuruldu.

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

TMO’nun aldığı hububat miktarı 9 milyon tona dayandı!

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, hububat alımına ilişkin açıklama yaptı. Güldal, yoğun bir alım kampanyası yürüttüklerini ifade ederek, "8,7 milyon ton alım yaptık” şeklinde konuştu.

TMO resmen fındık alımlarına başlıyor! 60'a yakın noktada fındık alımı yapacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimi gerçekleştirilen şehirlerde 60'a yakın noktada alım yapacaklarını belirterek, 21 Ağustos 2023 tarihinde sonra da randevuları açacaklarını dile getirdi.

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

TMO açıkladı: 4 milyon 450 bin ton ürün depolara girdi! Alım kapasitesi artacak mı?

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, 4 milyon 450 bin ton ürün depolara girdiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı son dakika açıklamasında üreticinin kayıtlı olan tüm ürününü almaya hazır olduklarını kaydetti.

TMO’nun günlük hububat alımı 220 bin tonu gördü! Buğday fiyatları yükseliyor! Çiftçiler dikkat! 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, hububat alımlarına ve buğday fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar...

TMO'dan çiftçilere son dakika müjdesi: Buğdayda 1000 TL, arpada 500 TL ödenecek: Resmen tarih verildi!

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, bu sene tüm üreticilere Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından buğdayda 1000 lira, arpada 500 lira ödeneceğini belirtti. İşte ayrıntılar...

TMO'dan çiftçilere son dakika çağrısı: Sakın bunu yapmayın! 

TMO Genel Müdürü Güldal, haftanın 7 günü üreticiden hububat alımı yaptıklarına dikkat çekti ve çiftçilere uyarılarda bulundu. İşte Güldal'ın o açıklamaları...

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

Güldalı Otelcilik Haberi

Güldalı Otelcilik

Güldalı Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merhad Khajehnouri ve Parand Khajehnouri tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2013 tarihinde kuruldu. Güldalı Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Güldalı Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi, Dörtyüzlüçeşme Sokak,...