03 / 05 / 2024

Güldeste Evleri teslim tarihi

Güldeste Evleri teslim tarihi

Güldeste Evleri satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 32 adet daire ve 2 dükkan yer alıyor.

Güldeste Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen Güldeste Evleri teslim tarihi olarak 2015 Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark Evleri fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Peki Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor. Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi ne zaman?

Sinpaş Gökorman Evleri ödeme şartları 2017!

Sinpaş Gökorman Evleri ödeme şartları 2017 bilgileri kapsamında yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. Gökorman'da konutlar 30 ay sonra teslim edilecek...

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi!

1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Gökorman projesinde aylık 2 bin 292 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Ümraniye Gökorman Sinpaş Evleri teslim tarihi ne zaman?

Avenue İstanbul Evleri teslim tarihi!

Avenue İstanbul Evleri teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan Avenue İstanbul'da konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi!

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Gökada projesinde 273 daire yer alıyor...

Sinpaş GYO Gökorman Evleri fiyatları!

Sinpaş GYO Gökorman Evleri fiyatları minimum 314 bin TL'den başlıyor. Gökorman projesinde dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi!

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi 2018'in son çeyreği olarak belirtiliyor. Pera Gümüşlük Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor...

Gökorman Evleri Ümraniye ev fiyatları!

Gökorman Evleri Ümraniye ev fiyatları ön satış dönemine özel 314 bin 331 TL'den başlıyor. Sinpaş Gökorman projesi 30 ay sonra teslim ediliyor...

Gökorman Evleri Sinpaş GYO teslim tarihi!

Metroya yürüme mesafesinde yükselen Gökorman Evleri projesi IKEA'ya 4 dakika, Ataşehir'e 10 dakika yakınlıkta yer alıyor. Proje Sinpaş GYO imzası taşıyor...

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi!

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Göl Plus Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor...

Güldeste Evleri teslim tarihi Haberi

Güldeste Evleri teslim tarihi

Güldeste Evleri projesi Savaş İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projedeki 2+1 daireler 85 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare alan olarak dizayn edildi.


Güldeste Evleri projesinde yeşil alan, otopark, yürüyüş yolları bulunuyor. Toplam 32 adet daire ve 2 dükkandan meydana gelen projede her dairenin kendine ait garaj ve deposu bulunuyor.


Güldeste Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki 2+1 daireler 190 bin TL, 3+1 daireler 185 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Güldeste Evleri projesi Sakarya İl'İ Serpan İlçe' sinde yer alıyor. 3 blok şeklinde yükselen proje ana yolun yanında, AVM' ye 1 kilometre mesafede, Yazlık dereboyu mevkiinde bulunuyor.


Güldeste Evleri iletişim

Satış Ofisi Adres: Semerciler Mah. Yenibosna Cd. Başyapı  Plaza Kat:1  No:1  Esmer Market Karşısı Adapazarı 

Tel:...