16 / 05 / 2024

Güleçoğlu Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi

Güleçoğlu Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi

Güleçoğlu Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Bahaiddin Güleçoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Büşranur ALkanat tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Güleçoğlu Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi Haberi

Güleçoğlu Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi

Güleçoğlu Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Bahaiddin Güleçoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. Güleçoğlu Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi iş konusu;turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri almak satmak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Güleçoğlu Turizm İnşaat Sanayi Limited Şirketi adres: Fatih, Gedipaşa Cami Sokak....