16 / 05 / 2024

Gülender Sargın kim

Gülender Sargın kim

Kocaeli'nin tanınmış gayrimenkul danışmanlarından Gülender Sargın yeni ofisinde hizmete başladı. 'Gülender Sargın Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık' ismiyle start veren firma ilk günden itibaren tüm hızıyla piyasaya adım attı.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Konut ekspertiz masrafını kim öder?

Konut satın alırken krediye başvurulması halinde bankalar ekspertiz raporuna göre kredi verir. Bu aşamada çıkan masrafın kime ait olduğu merak ediliyor. Peki, konut ekspertiz masrafını kim öder?

Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var" dedi

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi şehrin doğu-batı aksında önemli bir rol üstlenecek Gültepe Bulvarı'nın temelini attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gültepe Bulvarı'nın 45 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu açıkladı.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temeli atılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi doğu-batı aksındaki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Gültepe Bulvarı'nın temelini atıyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temel atma töreni 16 Temmuz'da!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi doğu-batı aksındaki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan yeni bir bulvar açıyor. Gültepe Bulvarı'nın temeli 16 Temmuz Cumartesi günü törenle atılacak.

Gökhan Taş’ın Çekilin, Ben Doktor Değilim isimli kitabı çıktı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.

Ordu Güzelyurt Meydanı'nın ihalesi 29 Haziran'da!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy’ün Güzelyurt Mahallesi’nde iftar etkinliği düzenledi. Etkinlikte konuşan Başkan Yılmaz, Güzelyurt'a yapılacak meydanın müjdesini vererek ihalesinin 29 Haziran'da yapılacağını söyledi.

Mersin Gülnar Otogarı’nın temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında Gülnarlıların hizmetine sunulacak olan Gülnar Otogarı’nın temel atma töreni Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

Gürkan Ilgın: İnşaatlara verilen su fiyatları pahalı!

Bandırma İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Ilgın, Sıcak havaların inşaat sektöründe de olumsuzluklara yol açtığını vurguladı.

Yüksekova'daki hasar gören binaların yıkımı başladı!

HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nde operasyonların ardından kısmi olarak kaldırılan sokağa çıkma yasağı sonrası ağır hasar gören binaların yıkımına başlandı.

Kozan Güzelevler Parkı'nın temeli atıldı!

Belediyemiz tarafından Ağlıboğaz Mahallesine yapılacak olan ‘Güzelevler Parkı’nın temelini Belediye Başkanımız Musa Öztürk attı.Site sakinleri inşaatı başlayan park için başkana teşekkür etti.

Dolapdere İstanbul’da güncel sanatın yeni merkezi!

Koç Çağdaş Sanat Müzesi inşaatının sürdüğü Dolapdere, İstanbul’da güncel sanatın yeni merkezi olacak. Dolapdere’yi mesken tutan ilk galeri Dirimart oldu. Başka galeriler de sırada.

Gülender Sargın kim Haberi

Gülender Sargın kim

Kocaeli Emlak firması Murat Hamzaoğlu ile 1 3 yıl boyunca emlak sektörüne yönelik hizmet veren Gülender Sargın, kendi firmasını kurmuş fakat henüz aktif hizmete başlamamıştı. Pazartesi günü aktif hizmete başlayan Sargın'ın 'Gülender Sargın Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık' ofisi İzmit Demiryolu Caddesi Seka Poliklinik karşısı Erdoğan Optik üstü 2. katta yer alıyor. İlk hafta ziyaretçileri ağırlamakla geçiren Sargın, "Her zaman, çevrene çok güvenme lazım olunca kimseyi bulamazsın derlerdi. Ancak ben iş ilişkilerimin de yakın dostluklarımın da iyi yatırımlar olduğunu bir kere daha gördüm, ziyaretime gelen ve tebrik eden herkese teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı. 


YOĞUNLUK SANAYİ 


Sargın, yoğunluğu arsa, depo, fabrika gibi gayrimenkullerden oluşan portföyler üzerine çalışmayı planlıyor. Diğer yandan ekibinin de daire, villa gibi gayrimenkuller üzerine yoğunlaşması hedefinde. Müteahhit firmalara projeden satışa dosya...