02 / 05 / 2024

Gülermak şirketi

Gülermak şirketi

Hyundai Rotem şirketinden bugün yapılan açıklamada, tramvay üretimine dair siparişin Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi tarafından geldiği belirtildi.Gülermak, yaklaşık 80,9 milyon dolarlık tramvay yapımı anlaşması imzaladı.

Aman dikkat! Siber saldırılara karşı hazırlıklı olun! Kimler tehdit altında?

Giderek dijitalleşen dünyada siber saldırılar hem bireyleri hem şirketlerin korkulu rüyası oldu. Siber güvenlik şirketi Kaspersky bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir siber suç grubunun, kötü amaçlı yazılımlarla bazı şirketleri hedef aldığı iddiasında bulundu.

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

11 milyar TL'lik Slovenya demiryolu ihalesinde Türkler yarışıyor!

Slovenya'da Koper Limanı ve Divaca arasında yeni demiryolu yapılması için ihalede 3 Türk şirketi bulunuyor. İhalede, Avusturyalı inşaat devi Strabag, Alman Ed Züblin ve Türk şirketi Gülermak, Slovenyalı Kolektor CPG ve iki Türk ortağı Yapı Merkezi ile Özaltın Grubu ve Cengiz İnşaat yer alıyor.

Irak'tan Japon şirketle petrol anlaşması!

Irak Petrol Bakanlığı, Japon J.G.C Şirketi ile günde 55 bin varil petrol kapasiteli güney rafinerilerinde kalan maddelerin yeniden işlenmesi projesi için 4 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzaladı.

GABORAS VE G4S’den gayrimenkul güvenliğinde yapay zeka devrimi!

Şimdiye kadar gayrimenkulün finansal ve teknik durumlarını analiz imkanı sunan GABORAS, dünyanın en büyük güvenlik şirketi G4S ile yaptığı işbirliği kapsamında artık risk durumunu da eş zamanlı izleyip, analiz ederek raporlayabilecek. 

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel’de yüzde 20 indirime ek olarak Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim uygulanıyor.

İzmir Narlıdere Metrosu, Gülermak'a emanet!

İzmir'in 180 kilometreye ulaşan raylı sistem ağı büyümeye devam ediyor. F.Altay-Narlıdere Kaymakamlık arası metro hattının yapımını Gülermak üstlendi...

Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesine durdurma kararı!

Suudi Arabistanlı Al Qemam Grubu’nun Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Akzirve Gayrimenkul’ün NAKO arazisi üzerinde hayata geçireceği proje yargı kararıyla durduruldu.

Marks & Spencer İngiltere'deki 14 mağazasını kapatıyor!

İngiltere’nin perakende tekstil ve gıda şirketi Marks & Spencer, ülkedeki 14 mağazası kapatmayı planladığını belirtti.

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamam!

Gülermak-Kolin-Kalyon İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik çalışmalarının yapılmaya başlanıldığı metronun 2018 yılının ilk yarısında açılması planlanıyor.. 

Gülermak şirketi Haberi

Gülermak şirketi

Güney Kore'nin Hyundai Rotem şirketinin, Türkiye'den 80 milyon dolarlık tramvay siparişi aldığını öğrenildi.


Kore'nin bir numaralı tank ve tren üreticisi olan Hyundai Rotem'in, Türkiye'nin Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi ile tramvay yapımı için 83,7 milyar won (yaklaşık 80,9 milyon dolar) değerinde anlaşma imzaladığı bildirildi.


Hyundai Rotem şirketinden bugün yapılan açıklamada, tramvay üretimine dair siparişin Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi tarafından geldiği belirtildi.


Gülermak şirketinin İstanbul'un güney bölgesi ile İzmir şehri arasında 610 kilometrelik çift hatlı tramvay hattı inşaatı üzerinde çalıştığı...