02 / 05 / 2024

Gülermak tramvay

Gülermak tramvay

Hyundai Rotem şirketinden bugün yapılan açıklamada, tramvay üretimine dair siparişin Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi tarafından geldiği belirtildi.Gülermak, yaklaşık 80,9 milyon dolarlık tramvay yapımı anlaşması imzaladı.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

11 milyar TL'lik Slovenya demiryolu ihalesinde Türkler yarışıyor!

Slovenya'da Koper Limanı ve Divaca arasında yeni demiryolu yapılması için ihalede 3 Türk şirketi bulunuyor. İhalede, Avusturyalı inşaat devi Strabag, Alman Ed Züblin ve Türk şirketi Gülermak, Slovenyalı Kolektor CPG ve iki Türk ortağı Yapı Merkezi ile Özaltın Grubu ve Cengiz İnşaat yer alıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra hizmete açılıyor.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

İzmir Narlıdere Metrosu, Gülermak'a emanet!

İzmir'in 180 kilometreye ulaşan raylı sistem ağı büyümeye devam ediyor. F.Altay-Narlıdere Kaymakamlık arası metro hattının yapımını Gülermak üstlendi...

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamam!

Gülermak-Kolin-Kalyon İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik çalışmalarının yapılmaya başlanıldığı metronun 2018 yılının ilk yarısında açılması planlanıyor.. 

Konak tramvayı ne zaman tamamlanacak?

Konak Tramvayında, okulların yaz tatiline girdiği bu günlerde, yazın bitimine kadar en zorlu bölgelerdeki çalışmaların bitirilmiş olması hedefleniyor.

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

İzmir Konak Tramvayı çalışmalarında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nda da çalışmalarını hızlandırdı. Şair Eşref Bulvarı'nda ikinci etap tamamlandı ve Lozan Meydanı'nı kapsayan 3. ve 4. etaplarının çalışmaları Perşembe günü başlıyor.

Akçaray güzergahındaki kavşaklarda son aşamaya gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'ye kazandırılan Akçaray tramvay projesi kapsamında tramvay güzergahında bulunan kavşaklarda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kocaeli tramvay hattındaki binalara estetik görünüm geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği "Güzel Evim Güzel Kentim Projesi”ne, Akçaray tramvay hattı güzergahında kalan Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı’ndaki çalışmalarla devam ediyor.

İzmit Akçaray Tramvayı projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit için en önemli, en iddialı projesi olan “İzmit Akçaray Tramvay” Projesi’nde cuma günü vade doluyor.

Gülermak tramvay Haberi

Gülermak tramvay

Güney Kore'nin Hyundai Rotem şirketinin, Türkiye'den 80 milyon dolarlık tramvay siparişi aldığını öğrenildi.


Kore'nin bir numaralı tank ve tren üreticisi olan Hyundai Rotem'in, Türkiye'nin Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi ile tramvay yapımı için 83,7 milyar won (yaklaşık 80,9 milyon dolar) değerinde anlaşma imzaladığı bildirildi.


Hyundai Rotem şirketinden bugün yapılan açıklamada, tramvay üretimine dair siparişin Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi tarafından geldiği belirtildi.


Gülermak şirketinin İstanbul'un güney bölgesi ile İzmir şehri arasında 610 kilometrelik çift hatlı tramvay hattı inşaatı üzerinde çalıştığı...