07 / 05 / 2024

Gulf News inşaat eki

Gulf News inşaat eki

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ve tüm körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News bugün 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu..

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Gulf Oceone İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Oceone İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 150 bin TL sermaye bedeli  ile Iman Talebı ve Yasır Namr Mahmood Mahmood tarafından kuruldu.

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakri Al Kasem tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TAV İnşaat üçüncü kez dünyanın en büyüğü seçildi!

TAV İnşaat, Engineering News Record tarafından üçüncü kez havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi seçildi.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 44. sırada yer aldı. Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu.

Limak İnşaat'ın projeleri 7 milyar doları aştı!

Tamamlanan 100'den fazla projenin toplam değeri 7 milyar doları aşan Limak İnşaat Grubu, Engineering News Record Dergisi'nin yaptığı sıralamalarda dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alıyor.

Tav İnşaat, Medine Projesiyle ödül aldı!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi'nde TAV İnşaat'ın Medine'de inşa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat havalimanı projesiyle dünya birincisi seçildi!

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmaları TAV İnşaat ve SUMMA İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından iki ayrı proje ile ayrı alanlarda birincilik ödülüne layık görüldü.

TAV İnşaat’ın Medine’deki havalimanı dünyanın en iyisi seçildi!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde TAV İnşaat’ın Medine’de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 10. inşaat şirketi oldu!

Rönesans İnşaat uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri" listesinde, 53'üncü sıradan 37'nci sıraya yükseldi.

Gulf Star İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Star İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rashid Saad H Almatwi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

TAV İnşaat, havalimanı inşaatında dünya birincisi!

TAV İnşaat, Engineering News Record'un her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde "Havalimanı İnşaatı" kategorisinde 1 milyar 245milyon dolar ciroyla ilk sırada yer aldı.

Gulf News inşaat eki Haberi

Gulf News inşaat eki

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ve tüm körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News bugün 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu. İngilizce yayınlanan Gulf News gazetesinin Türkiye eki, Global Connection (GC) adını taşıyor. Körfez bölgesinin etkili gazetesi Gulf News ile birlikte bugün (24 Kasım 2013) ikinci kez okurlarla buluşan GC, Türk ve Arap gazeteciler tarafından ortaklaşa hazırlandı.


ODE Yalıtım, PAKPEN ve Zorlu destekledi


Türkiye’nin önde gelen şirketleri ODE Yalıtım, PAKPEN ve Zorlu Center’ın da desteği ile yayına hazırlanan 16 sayfalık Türkiye eki Global Connection’da iki ülke arasındaki ticaretten, kültürel ilişkilere kadar birçok konuya ilişkin haber ve değerlendirmeler bulunuyor. Türkiye ekinde Gulf News muhabirlerinin kaleme aldığı Türk inşaat sektörü ve...