06 / 05 / 2024

gülistan adsan

gülistan adsan

Adsan Koçhisarlı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 18 Ocak 2013 tarihinde, 250 bin TL sermaye ile, Abdulkadir Adsan, Can Koçhisarlı ve Gülistan Adsan ortaklığıyla kuruldu...

Sodel İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sodel İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülistan Omur ve İbrahim Veske ortaklığında kuruldu.

Şam Endüstriyel Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Şam Endüstriyel Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülistan Kocaadam tarafından kuruldu.

İstanbul'un caddeleri direniyor!

2017'de İstanbul'un alışveriş caddelerine kentsel dönüşüm damga vurdu. Dönüşüm çalışmaları yaya trafiğini düşürdü. Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre, İstiklal Caddesi, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde ziyaretçi sayısı eriyor.

Fikirtepeliler kentsel dönüşümü bekliyor!

Hürriye Gazetesi yazarı Gülistan Alagöz bugünkü sayıda kentsel dönüşüm bekleyen aileleri konu aldı. İşte o haber...

Yükselen Taahhüt İnşaat Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Taahhüt İnşaat Lojistik Limited Şirketi, İbrahim Durmuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs 'ta Tuzla, Postahane Mahallesi, Gülistan Sokak 'ta kuruldu.

Ayde Dekorasyon Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayde Dekorasyon Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Uluer tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Kartal, Petrol İş Mahallesi, Gülistan Sokak'ta kuruldu.

Isparta Gülistan kentsel dönüşümde son durum ne?

Isparta'nın kentsel dönüşüm yüzü Gülistan Mahallesi'nde 2 yeni proje daha hayat bulacak. 80 dairelik belediye evlerinin yerine 180 daire, 30 dairelik işçi evlerinin yerine de 72 dairelik yeni konutlar inşa edilecek.

Hatay Defne'deki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor!

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.

Isparta Maliyeciler Sitesi kentsel dönüşümle yenilenecek!

Emre Mahallesi'nde 30 dairelik Park Manzara Evleri inşaatını tamamlayan Gündüz İnşaat, kentsel dönüşüm yaşayan Gülistan'da 40 yıl önce yapılan Maliyeciler Sitesi'ni yıkıp, yerine daha modern ve dayanıklı evler yapacak.

Isparta Gülistan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Emre Mahallesi'nde 30 dairelik Park Manzara Evleri inşaatını tamamlayan Gündüz İnşaat, kentsel dönüşüm yaşayan Gülistan'da 40 yıl önce yapılan Maliyeciler Sitesi'ni yıkıp, yerine daha modern ve dayanıklı evler yapacak.

Simav'da ev çöktü, 1 kişi öldü!

Kütahya Simav'a bağlı Ahmetli köyünde yaşayan 87 yaşındaki Gülistan Bedir'e ait ahşap ev, çatısında biriken karın ağırlığına dayanamayarak çöktü. Enkaz altında kalan yaşlı kadın öldü.

Tekfen İnşaat Bakü'de kazasızlık rekoru kırdı

TEKFEN İnşaat, Azerbaycan Olimpiyat Stadı projesinde, yeni bir kazasızlık rekoruna imza attı. Tekfen inşaat. Kazasızlık ve Kıdem ödül töreni, Bakü'de bulunan Gülistan sarayında düzenlendi.

Ping Pong Mimarlık Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Ping Pong Mimarlık Tasarım Anonim Şirketi, Gülistan Açılmış, Selin Esendemir, Mehmet Ali Bilik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

gülistan adsan Haberi

gülistan adsan

250 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı NO: 53 adresinde faaliyete geçirildi. 18 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Abdulkadir Adsan, Can Koçhisarlı ve Gülistan Adsan ortaklığıyla...