07 / 05 / 2024

Gülistan Konakları ne zaman teslim

Gülistan Konakları ne zaman teslim

Gülistan Konakları teslim tarihi 30 Nisan 2014 olarak belirlendi, fiyatların 400 bin TL 'den başladığı proje şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor...

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Riskli bina sahipleri dikkat! Bina güçlendirme maliyeti ne kadar?

Ülkemizde son zamanlarda birçok farklı bölgede yaşanan depremler tedirginliğe sebep olurken, uzmanlar yaşanan son depremlerin büyük depremin habercisi olabileceğini öngörüyor. Peki bina güçlendirmeleri nasıl yapılmalı? Bina güçlendirmesinin maliyeti ne kadar?

Bina güçlendirme maliyeti ne kadar?

Türkiye'de meydana gelen depremler sonrasında, deprem riski olan binalarda güçlendirme yapma konusu gündeme geldi. Riskli binaların yıkımı yerine alternatif olarak güçlendirme de yapılıyor. Peki bina güçlendirme maliyetleri ne kadar? İşte bina güçlendirme maliyeti...

Kahramanmaraş Göksun karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş Göksun karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin ihalesi 31 Temmuz tarihinde yapıldı. Açık İhale Usulü ile yapılan ihaleye toplam 7 firma teklif verdi. Peki Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Terrace Mogan Konakları projesi Ankara'daki Gölbaşı Mogan Gölü’nün hemen yanında hayata geçiriliyor. Peki Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede az katlı konutlar butik şıklıkla bir araya geliyor. Peki Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim?

Şehr-i Sefa Konakları İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Çamlıca’da mevkiinde hayata geçiriliyor. Peki Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim edilecek?

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Gülistan Konakları ne zaman teslim Haberi

Gülistan Konakları ne zaman teslim


Gülistan Konakları Kocaeli 'de yaşama geçiriliyor, bayramdan sonra satışa çıkacak olan proje Zeray İnşaat imzası taşıyor.


Gülistan Konakları teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, Gülistan Konakları teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


4 oda 1 salon 15 müstakil villanın yer aldığı Gülistan Konakları 'nda yer alan konutlar 220 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. 


Gülistan Konakları satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor, 450 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


Kocaeli Bahçecik mevkiinde yükselen Gülistan Konakları 'nda; yüzme havuzu, otopark, spor sahası ve güvenlik bulunuyor. Proje; şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor.


Gülistan Konakları teslim tarihi!

Gülistan Konakları teslim tarihi 30 Mart 2014 olarak belirlendi.


Telefon: 444 3 169

Web Adresi:  www.zerayinsaat.com.tr