06 / 05 / 2024

Gülistan Konakları teslim tarihi

Gülistan Konakları teslim tarihi

Gülistan Konakları teslim tarihi 30 Nisan 2014 olarak belirlendi, fiyatların 400 bin TL 'den başladığı proje şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor...

Güzelkent Konutları teslim tarihi!

Güzelkent Konutları projesi 8 blok halinde 76 adet daire yer alıyor. İzmir Seferihisar'da yükselen Güzelkent Konutları teslim tarihi 2017 olarak öngörülüyor.

Isparta Gülistan kentsel dönüşümde son durum ne?

Isparta'nın kentsel dönüşüm yüzü Gülistan Mahallesi'nde 2 yeni proje daha hayat bulacak. 80 dairelik belediye evlerinin yerine 180 daire, 30 dairelik işçi evlerinin yerine de 72 dairelik yeni konutlar inşa edilecek.

Güzelce Bizimevler teslim tarihi!

Güzelce Bizimevler teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. İhlas Holding'in projesi Bizim Evler Güzelce için çalışmalara bu yılın ilk yarısında başlaması planlanıyor...

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi!

Beylikdüzü Nevsa Konakları teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 114 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen proje 8 bin 257 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları'nın inşaatı başladı!

Serdivan sırtlarında,Sapanca Gölü manzarasına hakim, Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serdivan Gölbaşı Konakları inşaata başladı… Projede 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarası bulunuyor.

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi!

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi 2016 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Balance Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 311 adet bağımsız birim yer alıyor.

Pırlanta Göztepe Residence teslim tarihi!

Pırlanta Göztepe Residence teslim tarihi 2017 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Pırlanta Göztepe Residence projesinde fiyatlar 540 bin 65 liradan başlayarak yükseliyor...

Pırlanta Göztepe Rezidans teslim tarihi!

Pırlanta Göztepe Rezidans teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirlendi. Kadıköy Fikirtepe'de yer alan Pırlanta Göztepe Rezidans projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim yapılıyor...

Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede daire büyüklükleri 127 metrekareden başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlendi.

Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi!

Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul Mercan Konakları etabında fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Nurol Park Rezidans Güneşli teslim tarihi!

Nurol Park Rezidans Güneşli teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirtiliyor. Nurol Park Rezidans Güneşli projesinde KDV farkı olmadan, 50 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Mirage Residence Güneşli teslim tarihi!

Mirage Residence Güneşli teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 17 katlı 3 bloktan meydana gelen projede dairelerin büyüklükleri 73 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Gülistan Konakları teslim tarihi Haberi

Gülistan Konakları teslim tarihi


Gülistan Konakları Kocaeli 'de yaşama geçiriliyor, bayramdan sonra satışa çıkacak olan proje Zeray İnşaat imzası taşıyor.


Gülistan Konakları teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, Gülistan Konakları teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


4 oda 1 salon 15 müstakil villanın yer aldığı Gülistan Konakları 'nda yer alan konutlar 220 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. 


Gülistan Konakları satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor, 450 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


Kocaeli Bahçecik mevkiinde yükselen Gülistan Konakları 'nda; yüzme havuzu, otopark, spor sahası ve güvenlik bulunuyor. Proje; şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor.


Gülistan Konakları teslim tarihi!

Gülistan Konakları teslim tarihi 30 Mart 2014 olarak belirlendi.


Telefon: 444 3 169

Web Adresi:  www.zerayinsaat.com.tr