06 / 05 / 2024

Gülistan Konakları teslimleri

Gülistan Konakları teslimleri

Gülistan Konakları teslim tarihi 30 Nisan 2014 olarak belirlendi, fiyatların 400 bin TL 'den başladığı proje şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor...

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları satışa çıktı. İşte Güzelyalı Konakları ile ilgili detaylar...

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Validebağ Konakları teslimleri ne zaman?

Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor. DAP Yapı imzasını taşıyan proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan meydana geliyor. 

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada daire teslimleri!

Mesa Gökada projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından hayata geçirildi. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu Konakları'nı inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Şehir Konakları teslimleri!

İstanbul Ümraniye'de Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Şehir Konakları projesinde fiyatlar 445 bin 500 TL'den başlıyor. Projede daire ve ticari alanlar bulunuyor...

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Gölbaşı Konakları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Göl manzaralı ve yeşilin ortasında yaşama hayali kuranlar için yapımına başlanan proje hızla devam ediyor. Serdivan sırtlarında göl manzaralı konutlar muhteşem manzarası ve kullanışlı mimarisi ile şehrin tektaşı olarak adlandırılıyor.

İşte Hindistanlı milyarderlerin görkemli konakları!

Hindistanlı milyarderlerin terk ettiği Şekavati bölgesi, onlardan geriye kalan muhteşem konaklarla dolu. Bu milyarderlerin oturduğu muhteşem konaklar bugün yıkılmakla karşı karşıya.

Isparta Gülistan kentsel dönüşümde son durum ne?

Isparta'nın kentsel dönüşüm yüzü Gülistan Mahallesi'nde 2 yeni proje daha hayat bulacak. 80 dairelik belediye evlerinin yerine 180 daire, 30 dairelik işçi evlerinin yerine de 72 dairelik yeni konutlar inşa edilecek.

Gülistan Konakları teslimleri Haberi

Gülistan Konakları teslimleri


Gülistan Konakları Kocaeli 'de yaşama geçiriliyor, bayramdan sonra satışa çıkacak olan proje Zeray İnşaat imzası taşıyor.


Gülistan Konakları teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, Gülistan Konakları teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


4 oda 1 salon 15 müstakil villanın yer aldığı Gülistan Konakları 'nda yer alan konutlar 220 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. 


Gülistan Konakları satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor, 450 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


Kocaeli Bahçecik mevkiinde yükselen Gülistan Konakları 'nda; yüzme havuzu, otopark, spor sahası ve güvenlik bulunuyor. Proje; şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor.


Gülistan Konakları teslim tarihi!

Gülistan Konakları teslim tarihi 30 Mart 2014 olarak belirlendi.


Telefon: 444 3 169

Web Adresi:  www.zerayinsaat.com.tr