04 / 05 / 2024

güllüoğlu beşiktaş şubesi

güllüoğlu beşiktaş şubesi

Son dönemde franchise mağazaları ile sıkça gündeme gelenFaruk Güllüoğlu, zincirin en son halkasını Beşiktaş’ta açtı. Franchise sistemiile büyümeyi hızlandıran Faruk Güllüoğlu’nun Beşiktaş mağazası açılışına önde gelen simalar katıldı.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile FATMA Sedef    Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Sağırkaya tarafından açıldı.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

güllüoğlu beşiktaş şubesi Haberi

güllüoğlu beşiktaş şubesi


Franchise zincirinin son halkasını 25 Ocak 2013 tarihindeBeşiktaş’ta açan Faruk Güllüoğlu, burada oldukça büyük ve geniş kapsamlı birmağaza ile hizmet verecek. 500 metrekarelik alana sahip olan mağaza 2 kattanoluşuyor ve teras bölümünde de misafirlerini ağırlıyor. Beşiktaş Çarşıiçerisinde konumlanan mağaza, Faruk Güllüoğlu İstanbul konsepti dahilindedizayn edildi. Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetlerin de hakim olduğuBeşiktaş Şubesi, Faruk Güllüoğlu zincir restoranlarının en taze üyesi.



Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü’nün veBeşiktaş işletmecisi Ergün Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Beşiktaşmağazası açılışına İstanbul’un önde gelen isimlerinden;  Zeytinburnu kaymakamı Sn. Mustafa MustafaDündar, Zeytinburnu  Müftüsü Sn. Yusufİzzettin Konuk Beşiktaş muftusu Hızır Hilmi Yavuz, Akparti Beşiktaş ilçebaşkanı Sn. İbrahim Yıldırım  Ve  daha birçok tanınmış sima katıldı. Çevre halkıtarafından büyük ilgi ile karşılanan açılış oldukça kalabalık bir...