04 / 05 / 2024

güllüoğlu şube sayısı

güllüoğlu şube sayısı

Son dönemde franchise mağazaları ile sıkça gündeme gelenFaruk Güllüoğlu, zincirin en son halkasını Beşiktaş’ta açtı. Franchise sistemiile büyümeyi hızlandıran Faruk Güllüoğlu’nun Beşiktaş mağazası açılışına önde gelen simalar katıldı.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'da konut sayısı değişti! 478 adet konut ve 27 adet dükkan olacak! 

Emlak Konut GYO projelerinden Gölyaka İstanbul projesinde hem konut hem dükkan sayısı değişti. İşte o son dakika gelişmesi...

DASK’lı konut sayısı yüzde 43'ten yüzde 58'e çıktı!

2024 yılına girerken 2023 yılının ilk 10 aylık resmi verilerine göre DASK’ta sigortalılık oranında iyi bir yükselme olduğu belirtildi. Resmi olarak açıklanan rakamlara göre DASK’lı konut sayısı yüzde 2022 yılında yüzde 43 iken söz konusu bu oran 2023 yılında yüzde 58'e çıktı.

IEA raporuna göre; yollardaki elektrikli araç sayısı 10 kat artacak

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Dünya Enerji Görünümü 2023 raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda 2030 senesinde hayatımızda nelerin değişeceği ve elektrikli araç sayısında artacağı belirtidi. İşte ayrıntılar...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Ücretli çalışan sayısı Mayıs'ta yüzde 4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ücretli çalışan sayısı, Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4 arttı.

Borsaya yerli yatırımcı ilgisi patladı! 3 yılda 5,5 milyon kişi borsayla tanıştı, yatırımcı sayısı 10 milyona koşuyor!

Pandemi döneminde alternatif getiri arayışıyla birlikte borsaya artan ilgi sürüyor. Son 3 yılda 5,5 milyona yakın kişinin pay piyasasıyla tanıştığı belirtilirken, önümüzdeki günlerde yatırımcı sayısının 10 milyonlara çıkması bekleniyor.

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

güllüoğlu şube sayısı Haberi

güllüoğlu şube sayısı


Franchise zincirinin son halkasını 25 Ocak 2013 tarihindeBeşiktaş’ta açan Faruk Güllüoğlu, burada oldukça büyük ve geniş kapsamlı birmağaza ile hizmet verecek. 500 metrekarelik alana sahip olan mağaza 2 kattanoluşuyor ve teras bölümünde de misafirlerini ağırlıyor. Beşiktaş Çarşıiçerisinde konumlanan mağaza, Faruk Güllüoğlu İstanbul konsepti dahilindedizayn edildi. Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetlerin de hakim olduğuBeşiktaş Şubesi, Faruk Güllüoğlu zincir restoranlarının en taze üyesi.



Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü’nün veBeşiktaş işletmecisi Ergün Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Beşiktaşmağazası açılışına İstanbul’un önde gelen isimlerinden;  Zeytinburnu kaymakamı Sn. Mustafa MustafaDündar, Zeytinburnu  Müftüsü Sn. Yusufİzzettin Konuk Beşiktaş muftusu Hızır Hilmi Yavuz, Akparti Beşiktaş ilçebaşkanı Sn. İbrahim Yıldırım  Ve  daha birçok tanınmış sima katıldı. Çevre halkıtarafından büyük ilgi ile karşılanan açılış oldukça kalabalık bir...