06 / 05 / 2024

Gülnara Kerimova haciz

Gülnara Kerimova haciz

Özbekistan Adalet Bakanlığı, merhum Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'nın yurt dışındaki mal varlığının iadesiyle ilgili açıklama yaptı. Kerimova'nın mal varlığına el konulduğu açıklandı.

Gülnara Kerimova'nın mallarına haciz işlemi!

Yolsuzluktan beş yıl hapis cezası alan Gülnara Kerimova'nın malları için haciz işlemi başlatıldı. Kerimova'nın 12 ülkede 1.5 milyar dolarlık serveti çıktı.

Özbekistan'dan Gülnara Kerimova için haciz talebi!

Özbekistan Başsavcılığı Rusya'dan, Kerimova'ya ait gayrimenkullere el konulmasını istedi.

Yargıtay'dan emsal haciz kararı: Eşiniz size tazminat ödemek zorunda!

Yargıtay'dan yine emsal bir karar geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Yargıtay, eşinden habersiz olarak borçlanarak haciz gelmesine sebep olan kocanın, söz konusu durumdan habersiz eşine tazminat ödemesine karar verdi.

Ödemezseniz haciz gelebilir! MTV’de son 4 gün, kaçırmayın!

Aracı olanların yılda iki kez ödediği MTV Vergisi’nin ilk taksit ödemesinde süre dolmak üzere. Taksit ödemesi en geç 31 Ocak Salı günü  ödenmediği takdirde, ceza ile karşı karşıya kalmak söz konusu.

Bu haber borcu olanı sevindirecek! Artık televizyona, çamaşır makinesine haciz yok!

Adalet Bakanlığı’nın yeni yargı paketi çalışmalarında sona gelindi. Yapılan güncellemeler pek çok değişiklik içeriyor. Artık televizyon, çamaşır makinesi, ibadete özgü veya kişisel eşyalar haczedilemeyecek. Haciz işlemlerinde başka neler değişti? Neler haciz kapsamında neler değil? İşte detaylar…

Kabine toplanıyor! Gündemde ekonomi var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün taplanacak kabinenin ana gündemi ekonomi olacak. Toplantıda ekonomik gelişmelerin yanı sıra dar gelirli vatandaşların haciz ve icra sorununu çözecek düzenlemenin de ele alınması tahmin ediliyor.

Emeklilere promosyon şoku! Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçmişti! Haciz mi geliyor?

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği banka promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçti. Bankaların verdiği promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçince emeklileri şaşkına çeviren haberler gelmeye başladı. Promosyon ödemelerine haciz mi geliyor? İşte detaylar...

240 bin dolarlık kripto para vurgununda haciz kararı!

Geçtiğimiz günlerde Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde buharlaştığını söyleyen Beşir Baran şirkete yönelik haciz kararı aldırdı. 

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Şirket alacakları için eve haciz gönderilir mi?

Bir şirketin borçlu olduğu hallerde, haciz işleminin muhatabının o şirketin tüzel kişiliği midir yoksa eve haciz gönderilebilir mi? İşte detaylar...

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Defne Samyeli'den haciz açıklaması!

Oyuncu Defne Samyeli, 2 senedir kira borcunu ödemediğini öne sürerek kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu: “Tehdit, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil. İki gün önce yapılan işlem etik dışı. Sırf beni küçük düşürmek amaçlı.”

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Aidatını ödemeyenin mal varlığına haciz!

Gider ve avans payının tamamını ödemeyen kat maliki, vekalet ücreti ve icra masrafı da dahil olmak üzere ödemede geciktiği günler için aylık yüzde 10 hesabıyla gecikme tazminatı ödüyor. Yönetici icra takibi yanında, kat sahibinin mal varlığına haciz koyabiliyor.

Gülnara Kerimova haciz Haberi

Gülnara Kerimova haciz

Özbekistan Adalet Bakanlığı,"Gülnara Kerimova'nın mal varlıklarına yabancı ülke makamların tarafından el konulduğu için malların iadesi Kerimova'nın veya aile üyelerinin kontrolünde değildir" açıklaması yaptı. 

Özbekistan Adalet Bakanlığı, merhum Cumhurbaşkanı İslam  Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'nın yurt dışında bulunan mal varlığının iadesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Adalet Bakanlığı, cezaevindeki Kerimova'nın sağlık durumu ve yurt  dışındaki mal varlığının ülkeye iadesine ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Kerimova'nın mal varlığının ülkeye iadesiyle ilgili müzakere ve  çalışmaların ulusal ve uluslararası hukuk normlarına uygun olarak hükümet  düzeyinde devam ettiği açıklamada, "Bu mal varlıklarına yabancı ülke  makamlarınca el konulduğu için malların iadesi Kerimova'nın veya aile üyelerinin  kontrolünde değildir." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca, cezaevinde bulunan Kerimova'nın herhangi bir sağlık  sorunu bulunmadığı açıklandı. Taşkent yakınlarında bulunan...