30 / 04 / 2024

Gülnur Çakırcı

Gülnur Çakırcı

Bugün Four Seasons Otel'de gerçekleşen basın toplantısıyla tanıtımı yapılan Evvel İstanbul projesi satışa çıktı. Toplantıda görüşlerini bildiren EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni projenin de müjdesini verdi...

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi; Ömer Faruk Çelik, Harun Çelik, Ali Atıf Bir, Cüneyd Dişkaya ve Gülnur Çakırcı tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Asgari ücret, emekli ve memur zammı için AK Parti'den hızlı açıklama! Ansızın duyuruldu, hemen bakın!

Son dakika açıklamasına göre, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, seçim sonrasında asgari ücret, memur ve emekli zammı konularının meclisin ilk gündem maddeleri olacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu! 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler AK Parti'nin yeni seçim beyannamesindeki vaatler beyannamede yer alırken ''İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu yapıldı. İşte 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

Altın düştü, gümüş çakıldı! ''Tadı tuzu kaçtı'' diyen İslam Memiş uyardı

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında dolar hılz yükselirken altın fiyatları üştü, gümüş ise resmen çakıldı. Piyasaların tadı tuzu kalmadı diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Güncel cep telefonu fiyatları! En uygun Samsung, iPhone, Huawei, Oppo, Xiaomi fiyatları

Cep telefonları artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. İşte Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone başta olmak üzere güncel akıllı telefon fiyatları.

Dyson'ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022!

Dyson’ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi olarak tanıtılan Dyson v15 fiyat listesi en çok merak edilen akıllı süpürgeler arasında yer alıyor. Peki Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022...

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesi gündemde! AK Parti MYK toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın AK Parti MYK toplantısı gerçekleştirilecek. 3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesine yönelik son gelişmeler ele alınacak. Toplantıda bu konular dışında kripto para borsasındaki çalışmalar da değerlendirilecek.

İnşaat sektöründe gelir vergisi beyannamelerine yeni ayar!

Birden fazla takvim yılına sirayet eden inşaat ve onarma işlerinden kazanç elde eden mükelleflerin verecekleri yıllık gelir vergisi beyannameleri, işlerin ikmal edildiği takvim yılını izleyen yılın Şubat'ın başından 25. günü akşamına verilebilecek.

Yabancılar üç buçuk senede Türkiye’den 128 bin konut aldı!

Türkiye'de göçmen akışını tartışmaları sürerken, yabancılara satışı yapılan konut sayıları ön planda. TÜİK verilerine göre, yaklaşık üç buçuk senede sürede yabancılar Türkiye'de toplam olarak 128 bin 234 adet konut satın aldı.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Peker GYO'nun yeni pay alma hakkı kullanım süresi 15 gün oldu!

Peker GYO, yeni pay alma hakları kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine karar verdi.

Gülnur Çakırcı Haberi

Gülnur Çakırcı



Emlak Konut GYO güvencesiyle İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafından inşa edilen Evvel İstanbul projesinin tanıtımı bugün Four Seasons Otel'de yapıldı. Toplantıda Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve EYG Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Çakırcı görüşlerini aktardı.


Evvel İstanbul projesinin basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


10 binden fazla ön talep toplandı!


678 konut için 10 binden fazla ön talep topladıklarını belirten EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Satış ofisimiz açılmadan müşteriler geldi. 600 dairenin rezervasyonunu yaptık." dedi.


Evvel İstanbul’a komşu 700 konutluk proje!


Evvel İstanbul projesine komşu olan parselde yeni bir proje yapacaklarını ifade eden Ömer Faruk Çelik, "Evvel İstanbul’un hemen yan parselinde 700 konutluk bir proje daha...