08 / 05 / 2024

Güloğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güloğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güloğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt İşler tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi, 9 Sokak'ta kuruldu.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Güler Bektaş tarafından kuruldu.

Güloğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güloğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güloğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt İşler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta kuruldu. 


Güloğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...