18 / 05 / 2024

Gülpark Butik Avcılar nerede

Gülpark Butik Avcılar nerede

Dairelerin 210 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Gülpark Butik Avcılar nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Avcılar cevabı veriliyor. Proje, 4 katlı 3 bloktan meydana geliyor...

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Avcılar’da hasar gören 281 binanın yıkımı için son ay!

Gölcük’te 17 Ağustos 1999 yılında yaşanan depremin ardından İstanbul Avcılar’da orta hasarlı olduğu tespit edilen 281 binanın güçlendirilmesi veya yıktırılması için tanınan süre ay sonunda bitiyor.

Avcılar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor! 2 günde 15 bina yıkıldı!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin göreve geldikten sonra “Hayat kurtarma hareketi” ismiyle başlattığı kentsel yenilenme çalışmaları hız kesmiyor. İlçede 2 günde 15 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Yıl sonuna kadar 209 bina ve 2700 bağımsız bölüm yıkılacak...

Avcılar'da depremde hasar gören cami yıkılıyor!

İstanbul'da yaşanan depremde hasar gören Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin yıkım çalışmaları başladı.

Avcılar depreme hazır mı? 1800 bina yıkılmayı bekliyor!

İstanbul’da deprem denince akla gelen ilk ilçelerden biri olan Avcılar'da imar değişikliği planı gündeme geldi. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, bölge halkını ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Avcılar'da depremde hasar gören okulda eğitime 1 ay ara verildi!

İstanbul Valiliği, depremde zarar gören Avcılar'daki Abdülkadir Uztürk Ortaokulu'nda eğitime 1 ay süre ile ara verildiğini açıkladı.

Avcılar’da kentsel dönüşüm şart!  

Ege ve Marmara Bölgesi’nde artçı sarsıntıların devam edeceğini söyleyen Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, depremin özellikle Avcılar ve Beylikdüzü'nde hissedileceğini söyledi. Gündoğdu, ''Avcılar’da kentsel dönüşüm şart'' dedi.

Avcılar Garden güncel fiyatları!

Avcılar Garden güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. Bayburtlu İşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avcılar Ambarlı'da inşa ediliyor.

3S Avcılar Firuze Konakları son güncel fiyat listesi!

3S Firuze Konakları projesinde firma vadesiyle 48 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor. 3S Avcılar Firuze Konakları son güncel fiyat listesi 399 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gülpark Butik Avcılar nerede Haberi

Gülpark Butik Avcılar nerede

Dairelerin satışlarına başlanan Gülpark Butik Avcılar nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Kaba inşaatında sona gelinen Gül Park Butik projesi, Gül İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede, 25 peşinatla sıfır faizle 24 aya kadar taksitlendirme avantajı sunuluyor. 


Konutların başlangıç fiyatının 210 bin TL olarak belirlendiği Gülpark Butik Avcılar nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Avcılar deniliyor. 


4 katlı 3 blok halinde hayata geçirilen Avcılar Gül Park Butik projesi 64 adet daire, 12 adet mağaza ve 1 süpermarketi içerisinde barındırıyor. 


Yüzde 25 peşinatla banka kredisi de kullanılan Avcılar Gülpark Butik projesinde 1 oda 1 salon, 2 od 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon dubleks daire tipleri yer alıyor. 


Gülpark Butik Avcılar nerede?

Adres:  Cihangir Mah. Osmanpaşa Cad. No:73...