06 / 05 / 2024

gülpark butik ne zaman teslim

gülpark butik ne zaman teslim

Avcılar Gül Park Butik ödeme planının detayları haberimizin içerisinde bulunuyor. Satış süreci devam eden Gül Park Butik projesinde daire fiyatları 210 bin liradan başlangıç gösteriyor

Çiftçilere kara haber geldi! Gübre fiyatlarına yeni zam kapıda! Gübre fiyatları ne kadar artacak?

Artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta güçlük çeken milyonlarca çiftçiye bir kötü haber daha geldi. Gübre fiyatlarına yeni zammın kapıda olduğu açıklandı. Peki gübre fiyatları ne kadar artacak? Gübre fiyatlarına ne kadar zam gelecek? İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Gümüş fiyatları gümüş almak isteyenler ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş bu hafta düşüşe geçerken gelecek hafta ne olacak merak ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

Gümüşe olan talep rekor seviyelere gelirse gümüş fiyatları ne olur? 

Gümüş talebinin bu yıl rekor seviyelere yükselmesi bekleniyor. Yatırımcılar ise gümüşe talep arttıkça gümüş fiyatları ne olur? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam etmesi gümüş piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

Riskli bina sahipleri dikkat! Bina güçlendirme maliyeti ne kadar?

Ülkemizde son zamanlarda birçok farklı bölgede yaşanan depremler tedirginliğe sebep olurken, uzmanlar yaşanan son depremlerin büyük depremin habercisi olabileceğini öngörüyor. Peki bina güçlendirmeleri nasıl yapılmalı? Bina güçlendirmesinin maliyeti ne kadar?

Bina güçlendirme maliyeti ne kadar?

Türkiye'de meydana gelen depremler sonrasında, deprem riski olan binalarda güçlendirme yapma konusu gündeme geldi. Riskli binaların yıkımı yerine alternatif olarak güçlendirme de yapılıyor. Peki bina güçlendirme maliyetleri ne kadar? İşte bina güçlendirme maliyeti...

Kahramanmaraş Göksun karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş Göksun karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin ihalesi 31 Temmuz tarihinde yapıldı. Açık İhale Usulü ile yapılan ihaleye toplam 7 firma teklif verdi. Peki Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark Evleri fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Peki Oyak Göksupark Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Gökorman lansmanı ne zaman?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman projesinde lansman öncesi fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor. Peki Sinpaş Gökorman lansmanı ne zaman?

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

gülpark butik ne zaman teslim Haberi

gülpark butik ne zaman teslim

Avcılar Gül Park Butik ödeme planına geçmeden önce proje hakkında detaylı bilgi verelim. Gülpark Butik Konutları toplam 64 adet daire, 12 adet mağaza ve 1 süpermarketten oluşuyor.


Avcılar Gül Park Butik projesi 4 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Gülpark Butik projesi İstanbul Avrupa yakasında Avcılar'da yer alıyor.


Gül İnşaat tarafından inşa edilen Gül Park Butik Residence Zorlu'nun 400 metre aşağısında yükseliyor. Teslimleri Mart 2015'te yapılması planlanan Gülpark Butik Rezidans'ın kaba inşaatı bitmiş durumda.


Gül Park Butik satılık daire fiyatları 210 bin liradan başlıyor. Gül Park Butik Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon dubleks daire tiplerinde dizayn edildi.


Avcılar Gül Park Butik ödeme planı!

Avcılar Gül Park Butik ödeme planı kapsamında firma...