04 / 05 / 2024

Gülpark Suits ödemeleri

Gülpark Suits ödemeleri

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits güncel satış fiyatları 3+1 dairelerde 351 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları!

Tek bloktan meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL' den başlıyor.

Gülpark Suits ödeme seçenekleri!

TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alan proje toplam 45 adet daireden meydana geliyor. Gülpark Suits ödeme seçenekleri kapsamında 12 ay vadelendirme imkanı bulunuyor.

Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman ve nasıl yapılacak? 

Eylül ayının ortalarına yaklaştığımız bu sürelerde, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın mazot ve gübre desteği ödemeleri için vatandaşlar merakla beklemektedir. Mazot ve gübre destek ödemeleri çiftçilik sektöründe faaliyet gösterenler için ödenecektir. Peki ödemeler nasıl ve nereden yapılacak?

Çiftçiler aman dikkat! Nisan 2023 mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Çiftçiler aman dikkat! Nisan 2023 mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Sakın kaçırmayın!

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi... Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Sakın kaçırmayın...

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi! Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Aman kaçırmayın!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi... Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Aman kaçırmayın...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Emekliye 10 bin TL ek gelir! Yarın son gün!

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili kritik gün yarın. Maaşlara gelen zam sonrası bankalar da harekete geçti. Açıklanan rakamlara göre promosyon ödemeleri 10 bin liraya kadar dayandı.

Banka banka emekli promosyon ödemeleri!

Milyonlarca emekli için bankalardan peş peşe promosyon müjdeleri gelmeye başladı. Bankadan bankaya farklılık gösteren promosyon ödemeleri 500 liradan başlayarak, 1000 lirayı aşacak şekilde yapılacak.

Reysaş GYO TEFE-TÜFE'ye göre kira artışı yapacak!

Reysaş GYO'nun depo kiralama bildirimine göre, kira ödemeleri aylık olup, kira bedelinde 1 yıllık periyotlarda (TEFE+TÜFE)/2 oranı dikkate alınarak artış uygulanacak.

Ankara Göksu Prestij ödemeleri!

Ankara Göksu Prestij ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mutluluktan dört köşe! sloganıyla tanıtılan projede dairelerin tamamı 4+1'lerden oluşuyor.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Greenist Güneşli ödemeleri!

Greenist Güneşli projesinde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. İşte, Greenist Güneşli ödemeleri...

2016 emlak ve çevre temizlik vergisi için son 1 hafta!

Emlak ve çevre temizlik vergisi mükelleflerinden henüz ödeme yapmamış olanların vergi borcunu 30 Kasım'a kadar ödemeleri gerekiyor. Buna göre vergi ödemeleri için son 1 hafta kaldı..

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Gülpark Suits ödemeleri Haberi

Gülpark Suits ödemeleri

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisi ile taksit veya firma bünyesinde 12 ay taksitlendiriliyor. 


Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan Gülpark Suits projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.  Proje İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de bulunuyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana gelen projede 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper market yer alıyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve...