06 / 05 / 2024

gülpark yaşam satış ofisi

gülpark yaşam satış ofisi

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Gülpark Yaşam Evleri 6 blok olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden Gülpark Yaşam Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Gürkayalar Konsept'te yaşam Temmuz'da başlıyor! 

Gürkayalar Konsept projesinde konut satışları devam ediyor. Temmuz'da yaşamın başlayacağı proje, 4 bin 805 metrekarelik arsada inşa ediliyor. Peki Gürkayalar Konsept'te hangi konut tipleri var, metrekareleri ne kadar? İşte Gürkayalar Konsept ile ilgili tüm merak edilenler...

Bordo Yaşam satışta! Vade farksız taksit imkanıyla 1+1, 2+1 daireler! 

Bordo Yaşam projesinde konut satışları başladı. Projede teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Bordo Yaşam projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

ADİVA Yapı güvenilir yaşam alanları inşa etmeyi hedefliyor!

ADİVA Yapı ve Gayrimenkul Kurucu Ortağı Gani Girici kentsel dönüşüm kapsamında yeni yaşam alanları inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatları!

Toplam 464 daire ve 84 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi Makyol İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatlar...

Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşam sunuyor!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyle tasarladığı Forked modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni Forked modelinde, her dönemin vazgeçilmezi ahşap rengini değerlendiren Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşamın kapılarını en estetik şekilde açıyor.

Rezidanslar güvenli yaşam alanı ihtiyacını gideriyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden Doç. Dr. Tolga Akbulut rezidansların merkezden kopmak istemeyenlerin konfor ve güvenli yaşam alanı ihtiyacını giderdiğini belirtiyor.

Park Yaşam Ataşehir'de 4 ay yüzde 70 oranında satış gerçekleşti!

Park Yaşam Ataşehir projesinde, tapu resmi kayıtlarına göre; 2016 yılı ilk çeyrek döneminde Türkiye geneli en çok satılan proje oldu.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

gülpark yaşam satış ofisi Haberi

gülpark yaşam satış ofisi

Toplamda 35 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Gül Park Yaşam Evleri 'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Proje Gül Yapı imzası ile yükseliyor. 


2 etaptan oluşan Gülpark Yaşam Esenyurt 564 adet daire ve 60 adet ticari birimden oluşuyor. Projede daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor.


Yüzde 1 KDV uygulanan Esenyurt Gül Park Yaşam kampanyası kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. Projenin ortak yaşam alanları arasında buhar odası, açık-kapalı yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, sauna, fitness center, hamam, kids club, oyun odası ve otopark yer alıyor.


Gülpark Yaşam Evleri fiyat listesi!


1 oda 1 salon daireler 200 bin TL ile 240 bin TL, 

2 oda 1 salon daireler 280...