29 / 04 / 2024

gülsa inşaat Gökdeniz Kartal projesi

gülsa inşaat Gökdeniz Kartal projesi

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi Mayıs'ta hazır!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortaklığıyla hayat verilen Gökdeniz Kartal projesinde örnek daire inşaatına başlandı. Kartal'da konumlandırılan projenin 2 + 1 tipindeki örnek dairesi Mimar Alphan Kutval imzasını taşıyacak.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi Mayıs'ta açılıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’da örnek daire inşaatı başlıyor. Mimar Alphan Kutval tarafından dizayn edilecek 2+1 tipindeki örnek daire Mayıs ayında ziyaretçilere açılacak.

Gökdeniz Kartal projesinde 4 farklı kampanya imkanı!

Gülsa inşaat - Bay Yapı Ortaklığı ile Kartal Esentepe'de hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde alıcılar için 4 farklı kampanya imkanı sunuluyor. Kampanyaların Mayıs-Haziran gibi sona ermesi planlanıyor.

Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy resimleri!

Nuhoğlu-Gülsa İnşaat Yenitepe Kadıköy resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 25 peşinat ödendikten sonra 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan Yenitepe Kadıköy projesi 1.100 adet konuttan meydana geliyor...

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı Kartal’da dönüşüme talip!

Kartal’da dönüşüme talip Gökdeniz Kartal projesini hayata geçiren Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, yeni projeler için çalışmaya hız verdi. Ortaklık, dönüşüm projeleri için talep topluyor.

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Kartal'da yeni projeye başlayacak!

Kartal'da konut projeleri geliştirmek için yola çıkan Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı, Gökdeniz Kartal 'dan sonra bölgede yeni projeler geliştirmeye hazırlanıyor. Gökdeniz Kartal projesinin iyi bir referans olduğu belirtildi.

Gökdeniz Kartal'da 438 bin TL'ye 2+1!

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal’ın Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’ın temelleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile atıldı.Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 483 bin TL'den başlıyor.

Kentsel dönüşüm projesi örneği Gökdeniz Kartal'ın temeli atıldı!

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Gökdeniz Kartal'ın temelleri atıldı. Temel atma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.

Gökdeniz Kartal'ın temel atma töreni gerçekleşti!

Gülsa İnşaat-Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’ ın temelleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile atıldı...

gülsa inşaat Gökdeniz Kartal projesi Haberi

gülsa inşaat Gökdeniz Kartal projesi

İnsanın oturacağı evin rahatlığı kadar dizaynı ve tasarımı da önemlidir. Etrafta sağlanan imkanlarla birlikte kim istemez ki doğa ile iç içe bir yaşam. İşte Gülsa Şirketler Grubu da tam olarak bu noktada devreye giriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, 1997 yılında kurdukları Gülsa İnşaat’ı bugünlere kadar büyüyerek taşımayı başarmış. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeleri ile hızlı bir büyüme gerçekleştirerek, bugün sektörde, alt yapı-üst yapı projeleri, endüstriyel tesisler, konut, alışveriş merkezi ve gayrimenkul yatırım projeleri gerçekleştiren firmaları ile ‘Gülsa Şirketler Topluluğu’ haline gelmeyi başarmış. 


Ancak bir proje var ki herkesin yaşamak isteyeceği cinsten: “Gökdeniz Kartal Projesi.” Tıpkı diğer yatırım projeleri gibi uzun uğraşlar sonucunda profesyonel kadro ile Gökdeniz Kartal Projesi’ni yaptıklarını belirten Satıcı, burada kullanıcı fonksiyonu...