02 / 05 / 2024

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı projeleri

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı projeleri

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için bir araya geldi. Ortaklar, Anadolu Yakası Kartal'da 2 dönüşüm projesine daha hazırlandıklarını belirtti.

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Bilgehan Yildiz ve Fatma Dilaver ortaklığında kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer  Can Kemer ve İlker Can Kemer ortaklığında kuruldu.

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meliha Aktaş tarafından kuruldu.

Roza Otomotiv Gıda İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roza Otomotiv Gıda İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ercan Şahin tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Kudsi Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudsi Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahab Kudsi, Ahmad Kudsi ve Yaser Kudsi ortaklığında kuruldu.

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kutlu tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı projeleri Haberi

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı projeleri

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için bir araya geldi.


İlk projeleri için Kartal’ı seçen ortaklar 80 hak sahibi ile anlaşı ve 204 konutluk ‘Gökdeniz Kartal’ projesi için çalışmalara başladı. 26 katlı 2 kuleden oluşan projede 2 hafta sonra temel atmaya hazırlanan ortaklar ön talep topluyor. Kentsel dönüşüm kapsamında Kartal’da 2 proje için de son aşamaya geldiklerini belirten Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, yaklaşık 480 konuta yer verecekleri projeden sonra Beykoz bölgesinde de yatırım planladıklarını kaydetti. İlk ortak projeleri Gökdeniz Kartal’da için 70 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, “Dairelerin metrekare satış fiyatı 3 bin 600 lira ile 4 bin 500 lira arasında değişiyor....