08 / 05 / 2024

gülseren 2. etap başvuru şartları

gülseren 2. etap başvuru şartları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ankara Gülseren 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kura sonucu 25.06.2020 listesi!

TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kura sonucu 25.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kura sonucu 25.06.2020 listesi ve TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ardahan Göle 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ardahan Göle 2. Etap projesinde yer alan 288 adet konutun hak sahipleri belli oluyor...

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede ki toplam konut sayısı 268...

Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi!

Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Başvuru heyecanının başladığı projede toplam 81 adet konut bulunuyor.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 132 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce 2. Etap 132 Adet Konut ve 1Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

gülseren 2. etap başvuru şartları Haberi

gülseren 2. etap başvuru şartları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara  Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde toplam 150 adet konuta yer veriliyor.

Kurasız olarak açık satışa çıkarılan TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor. TOKİ Gülseren 2. Etap projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap projesinde başvuru dönemi 31 Aralık 2020 tarihinde sona erecek. Projede yer alan konutlar için Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor. 

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap projesinde en düşük konut tutarı 260 bin 807 TL, en yüksek konut tutarı 405 bin 817 TL şeklinde belirlendi.

Peşinat oranının yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 olarak belirlendiği TOKİ Gülseren 2. Etap için...