08 / 05 / 2024

gülseren mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

gülseren mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

MAMAK Belediyesi'nin, Gülseren-Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şuan yerini modern konutlara bırakıyor...

Konak Gültepe kentsel dönüşümde ilk kazma 1 yıl içinde vurulacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konal Gültepe Mahallesinde kentsel dönüşüm için planların çıkarıldığını ve ilk kazmanında 1 yıl içinde vurulacağının planlandığını söyledi.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

Mamak Gülseren-Anayurt 5. etabın ihale çalışmaları başladı!

Mamak’ta uygulanan büyük dönüşüm projelerinden biri olan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Mamak Gülseren Anayurt’ta 4. etabın ihalesi tamamlandı!

Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ne zaman?

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu projesi toplamda 180 adet daireden meydana geliyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ne zaman?

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın stoklarında yer alan Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'ndeki 23 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu ne zaman?

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Mamak Gülseren Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin stoklarında bulunan 23 adet konut için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2016 başvuruları..

TOKİ Mamak Gülseren alt gelir başvuru dönemi bugün bitiyor!

Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı projede peşinatlar 8 bin 133 liradan başlıyor. TOKİ Mamak Gülseren alt gelir başvuru dönemi bugün bitiyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru tarihi bugün!

Ödemelere göre 180 ay vade imkanı sağlanan projede 214 adet daire satışta. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru tarihi bugün...

TOKİ Alt Gelir Mamak Gülseren başvuru dönemi yarın bitiyor!

TOKİ Alt Gelir Mamak Gülseren başvuru dönemi yarın bitiyor. Peşinatın 8 bin 133 liradan başladığı projede daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.

Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Fiyatların 81 bin 433 TL'den başladığı Ankara Mamak TOKİ projesinde taksitler 756 liradan başlıyor. Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü başladı ve devam ediyor. Peşin ödemelerin 18 bin 143 liradan başladığı projede fiyatlar 81 bin 433 TL'den başlıyor.

gülseren mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

gülseren mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

MAMAK Belediyesi'nin, Gülseren-Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şuan yerini modern konutlara bırakıyor. 


Mamak'ta hizmet atağının hızla devam ettiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını kaydetti. 


Özellikle toplu konut alanında yapılan çalışmalar, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde önemli katkı sağlıyor. TOKİ ile işbirliği yapılarak gerçekleştirilen Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi, 5450 konuttan oluşuyor. 


437 bin metrekarelik alana kurulan proje kapsamında konutların yanı sıra yapılacak yeşil alan ve sosyal donatı alanları da dikkat çekiyor. Mamaklı vatandaşların sabırsızlıkla beklediği kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında mahalleler yepyeni bir görünüme kavuşacak. 


Akgül, "Bugün Mamak'ta gerçek bir dönüşümden, modem okulların, konutların...