07 / 05 / 2024

Gülseren Yurttaş kim

Gülseren Yurttaş kim

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 ilçedeki 11 noktanın sel riski taşıyan yerlerini su baskınlarından kurtaracak Ayvalıdere Yağmur Suyu Tüneli Tünel Açma Makinesi İndirme Töreni'ne katıldı. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 4 adet konut satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan daireler satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap 2016 başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 31 konut kurasız olarak satılıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 180 konut kurasız olarak satışa sunuldu. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün.

Mamak Gülseren-Anayurt 5. etabın ihale çalışmaları başladı!

Mamak’ta uygulanan büyük dönüşüm projelerinden biri olan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap son başvuru!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede 23 adet daire satışta. Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap son başvuru...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru!

23 konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvuru dönemi devam ediyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru tarihi..

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü!

Ödemelerin 180 aya kadar vade sağlanan projede daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu işlemleri devam ediyor. Projede 180 adet daire alt gelire özel satışta.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

180 adet konutun açık satışa çıkarıldığı Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı proje 23 adet daire satışta. İşte TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru!

Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı proje açık satış yöntemiyle satışta. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru...

Gülseren Yurttaş kim Haberi

Gülseren Yurttaş kim

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 ilçenin 11 farklı noktasındaki su baskınlarını önleyecek Ayvalıdere Yağmur Suyu Tüneli TBM İndirme Törenine katıldı. Törene İBB Genel Sekreter Yardımcıları Şengül Altan Arslan, Murat Yazıcı ve Murat Kalkanlı ile İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu da katıldı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, törende ilk konuşmayı Raif Mermutlu yaptı. Makineyle ilgili teknik bilgiler veren Mermutlu şunları söyledi: "190 ton ağırlığındaki makinenin delici bölümlerinde, 25 adet kesici elmas uç bulunmakta. İçerisinde bulunan lazerli ölçüm sistemi ile güzergahını bulacak. 500 KW'lık elektrikli motor gücüyle yol alacak ve ayda 300 metre ilerleyecek. Bu ilerleyiş, zeminin sertlik durumuna göre, artacak ya da eksilecek. Makine, yerin 50-60 metre altından, ikametlere zarar vermemesi açısından, genel olarak yol güzergahları takip...