14 / 05 / 2024

Gülsever Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Gülsever Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Gülsever Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 25 Ocak 2013 tarihinde, 450 bin TL sermaye ile, Bayram Muslu, Mustafa Akbaş ve Tekin Gülsever ortaklığıyla kuruldu...

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Asaf52 İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Asaf52 İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Güdük tarafından kuruldu.

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Denizgören Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizgören Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Güven Kaba, Necati Kaba ve Serdar Kaba ortaklığında kuruldu.

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gül ve Ahmet Hacıoğulları ortaklığında kuruldu.

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Cafer Gündoğdu tarafından kuruldu.

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şamil Poyraz, Salih Aslan Gönlüşener, Bahadır Ünal ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulki Çiftçi, İsmail Karabulak ve Salih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Büyükyılmaz tarafından kuruldu.

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Gülsever Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Gülsever Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

450 bin TL sermaye ile kurulan firmanın faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşatalarını yapmak satmak ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Mimarsinan Caddesi NO:5/26 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Bayram Muslu, Mustafa Akbaş ve Tekin Gülsever ortaklığıyla...