06 / 05 / 2024

Gülsuyu-Gülensu imar planları

Gülsuyu-Gülensu imar planları

Maltepe'de Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin imar planları AK Partili ve CHP'li meclis üyeleri tarafından onaylandı. Planlar ocak ayında da Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine alınacak.

Gülsuyu-Gülensu planları Maltepe Belediye Meclisi'nde!

Başkan Kılıç, Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm planlarının tamamlanıp, meclis gündemine alındığını belirterek, “Gülsuyu ve Gülensu mahalle halkının istekleri doğrultusunda, birlikte karar almak istiyoruz" dedi.

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

İmar planlarındaki gecikme konut piyasasını sarstı! Bu kentte fiyatlar Miami'yle yarışıyor!

Depremin ardından yaşanan göç ve imar planlarındaki gecikme Mersin'de konut sıkıntısı yarattı. Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken sektör temsilcileri konuyu değerlendirdi.

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Mudanya Güzelyalı imar planları meclis onayına sunulacak!

Mudanya Güzelyalı revizyon Uygulama İmar Planı’na son şekli verilecek. Buna göre, Ocak ayı meclis toplantısı gündeminde projenin Büyükşehir Belediyesine sunulacağı söylendi.

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planı açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Gültepe imar planlarını değerlendirdi.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Gülsuyu-Gülensu imar planları Haberi

Gülsuyu-Gülensu imar planları


Maltepe'de uyuşturucu çeteleri ile mahalle halkının çatışmalarıyla sık sık gündeme gelen, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin imar planları, Maltepe Belediye Meclisi'nde CHP ve AK Partili meclis üyelerinin oy birliğiyle onaylandı. Planların ocak ayında İBB Meclisi'nde gündeme gelmesini beklediklerini ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Meclis üyelerine sunum yaparak planı detaylarıyla anlattım. Planlarımızı oy birliğiyle belediye meclisimizden geçirdik. İBB meclis üyelerine de planlarımızın detaylarını anlatan bir sunum yaptık. Şimdi İBB meclisinden çıkacak kararı bekliyoruz. Ocak ayı gündemine alacaklarını öğrendik. Buradan başarılı bir sonuç alırsak, asıl mücadelemiz o zaman başlayacak. Süreç sağlıklı işlerse, 1 yıl içerisinde planlarımızı uygulamak için harekete geçeceğimize inanıyorum" dedi. 


'MALTEPE HALKINA SÖZ VERDİM' 

Maltepe halkının onayı olmayan hiçbir çalışmaya imza atmadıklarını ifade eden Kılıç, "Mahalle halkının kafasında buralar kime...