15 / 05 / 2024

Gülsuyu-Gülensu maltepe imar

Gülsuyu-Gülensu maltepe imar

Maltepe'de Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin imar planları AK Partili ve CHP'li meclis üyeleri tarafından onaylandı. Planlar ocak ayında da Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine alınacak.

Buğra Gökce'den imar barışı açıklaması: Karşı duracağız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce, imar barışı ve deprem riski ile ilgili X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte Gökce'nin o açıklaması...

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi (1897 Ada) 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması İlanı askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1831 Ada 16, 17, 18,19, 20 ve 23 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 (Ziya Gökalp) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Göktürk imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı askıya çıkarıldı.

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

İmar barışını 1 günle kaçıran vatandaşlar itiraz ediyor!

İmar Hukuku uzmanı Av. Gökhan Bilgin, imar barışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, süre sınırının Anayasa’nın eşitlik ilkesine aykırı olduğunu ve 1 gün ile bir tarafta binlerce kişi ağır cezalarla karşı karşıya kalırken diğer tarafta 1 gün ile adeta ödüllendirildiğini belirtiyor…

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Gülsuyu-Gülensu maltepe imar Haberi

Gülsuyu-Gülensu maltepe imar


Maltepe'de uyuşturucu çeteleri ile mahalle halkının çatışmalarıyla sık sık gündeme gelen, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin imar planları, Maltepe Belediye Meclisi'nde CHP ve AK Partili meclis üyelerinin oy birliğiyle onaylandı. Planların ocak ayında İBB Meclisi'nde gündeme gelmesini beklediklerini ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Meclis üyelerine sunum yaparak planı detaylarıyla anlattım. Planlarımızı oy birliğiyle belediye meclisimizden geçirdik. İBB meclis üyelerine de planlarımızın detaylarını anlatan bir sunum yaptık. Şimdi İBB meclisinden çıkacak kararı bekliyoruz. Ocak ayı gündemine alacaklarını öğrendik. Buradan başarılı bir sonuç alırsak, asıl mücadelemiz o zaman başlayacak. Süreç sağlıklı işlerse, 1 yıl içerisinde planlarımızı uygulamak için harekete geçeceğimize inanıyorum" dedi. 


'MALTEPE HALKINA SÖZ VERDİM' 

Maltepe halkının onayı olmayan hiçbir çalışmaya imza atmadıklarını ifade eden Kılıç, "Mahalle halkının kafasında buralar kime...