10 / 05 / 2024

Gültekin Gencer stat açıklaması

Gültekin Gencer stat açıklaması

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer, Antalya Stadı'na maç başı ödedikleri ücretin yüksek olduğunu belirterek, "Üniversite stadını 5 bin liraya kiralarken şimdi maç başı 80 bin lira ödüyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Mes Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mes Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Topal tarafından kuruldu.

Uzay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Gültekin ve Sabit Hacılarlı ortaklığında kuruldu.

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Fatih Gültekin tarafından kuruldu.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Gültekin Gencer stat açıklaması Haberi

Gültekin Gencer stat açıklaması

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalya Stadı'na maç başı ödedikleri ücretin yüksekliğinden yakınarak, "Üniversite stadını 5 bin liraya kiralarken şimdi maç başı 80 bin lira ödüyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.


Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, stadı kiralamak için 15 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptıkları başvuruya net bir cevap alamadıklarını bildirdi.


A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile yaptığı milli maçta stadın güzelliğini tüm Türkiye'nin çok iyi gördüğünü ifade eden Gencer, "Yeni statlar şehrin takımı için yapılıyor. Başka kiracı bulma imkanı yok. Tek kiracı biziz. Bu nedenle stadın geleceğinin belirlenmesi gerekiyor. Antalyaspor olarak statsızlık yaşıyoruz. Stat yapıldığı günden itibaren bize kiralanması söz konusuydu ama çim problemi, müteahhitlerden kaynaklanan sıkıntılar gibi nedenlerle kiralanamadı. Belediyeye de bazı prosedürler gereği devredilemedi." dedi.


Kulüpler...