03 / 05 / 2024

Gültekin Güvensoy intes

Gültekin Güvensoy intes

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Güvensoy kimdir? Gültekin Güvensoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gültekin Güvensoy, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gültekin Güvensoy...

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi açıldı!

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gültekin tarafından açıldı.

Gültekin Uysal : Koruma altındaki doğal alanlar yapılaşmaya açılıyor!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamındaki çalışmaları değerlendirdi…

Kanal İstanbul projesi meclis gündeminde!

DP Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Uysal, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İNTES Başkanı Celal Koloğlu Milli Birlik Günü'nü değerlendirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açıklamalarda bulundu. Koloğlu,  '' İş dünyası olarak 'daha çok yatırım, daha çok üretim, daha çok istihdam' hedefimiz olmalı'' dedi. 

Gültekin Pera'da lansmana özel yüzde 10 indirim! Yeni proje!

Gültekin Pera projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Gültekin GYO imzasını taşıyan proje İzmir’in gözde lokasyonu olan Ulukent’te hayata geçiriliyor.   

Gültekin Güvensoy intes Haberi

Gültekin Güvensoy intes

Gültekin Güvensoy kimdir?

1960 Kars'ta doğan Güvensoy, yüksek okul  mezunudur.   Güvensoy  İnşaat  ve  Sanayi A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. 1985 yılında kurulan Güvensoy A.Ş., yaklaşık 30 yıldan beri Güvensoy Grup olarak inşaat, turizm, gıda ve madencilik sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Şirket inşaat sektöründe barajlar, yollar, AVM ,çevre düzenlemesi, lüks konut işleri gerçekleştirilmektedir.


Turizm alanında  Bodrum’da  CASA COSTA hotel ve KARS’da KARS’ otel adı altında  faaliyet gösterilmektedir. Madencilik dalında ise Güvensoy Madencilik ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi adı altında 20 yılı aşkındır granit taş ocağı, mermer ocağı  ve kum ocağı işletmeciliği yapılmaktadır.


Gıda sektöründe Güvensoy’un  2011  yılında yapımını tamamlayarak Ankara’ya kazandırdı KIZILAY AVM‘de ilk şubesi açılan KOFFİEBOON adı altında kafe zinciri kısa sürede  dört şubeye ulaştırıldı.


Güvensoy’un devam eden işleri arasında yurt içinde D.S.İ’nin ANKARA Kalecik...