06 / 07 / 2024

gültepe bulvarı projesi

gültepe bulvarı projesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki toplantıların yanı sıra sık sık sahaya da çıkarak yapılan yatırımları yakından takip ediyor.

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Gültepe'ye 443 yeni konut geliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını söyledi.

İzmit Belediyesi'nden Gültepe'ye 443 konut!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını belirterek, proje hakkında bilgiler verdi.

Ataşehir Şenol Güneş Bulvarı imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Şenol Güneş Bulvarı - 30004 Caddesi kesişimi Revize Geometrik ve Sirkülasyon Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

Kayseri Gültepe Bulvarı gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı 45 milyona mal olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. 2 bin 700 metrelik yolun 1200 metrelik kısmında alt yapı ve birinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı.

Kayseri Gültepe Bulvarı 45 milyon TL'ye mal olacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

İzmir Gültepe'ye modern spor merkezi!

Konak Belediyesi’nin Gültepe Semti’nde inşa edeceği yeni spor merkezinin projesi hazırlandı. Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda inşa edilecek kompleks, modern ve çok yönlü mimarisiyle bölgeye yeni bir soluk getirecek.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi şehrin doğu-batı aksında önemli bir rol üstlenecek Gültepe Bulvarı'nın temelini attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gültepe Bulvarı'nın 45 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu açıkladı.

gültepe bulvarı projesi Haberi

gültepe bulvarı projesi


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki toplantıların yanı sıra sık sık sahaya da çıkarak yapılan yatırımları yakından takip ediyor. Başkan Çelik, Sivas Caddesi, Gültepe Bulvarı ve Bekir Yıldız Bulvarı'nda incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaların son durumunu yerinde gördü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine Sivas Caddesi ile başladı. Sivas Caddesi Fuzuli Kavşağı ile Tuna Kavşağı arasındaki yol genişletme ve kaldırım çalışmalarının son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, çalışmalarla ilgili de bilgi aldı. Başkan Çelik, güzergah boyunca yenilenen kaldırımlarda kullanılan taşları da inceledi. İki şeritlik yolun üç şeride çıkarılmasıyla trafiğin daha akıcı hale geldiğini ifade eden Başkan Çelik, kaldırımların da Kayseri'ye uygun bazalt taşı ile kaplandığını belirtti.

GÜLTEPE BULVARI'NDA HUMMALI ÇALIŞMA

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Caddesi'nden yapımı hızla devam eden Gültepe...