21 / 05 / 2024

Gültepe Kompleksi ne zaman yapılacak

Gültepe Kompleksi ne zaman yapılacak

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada hem hizmet ürettiklerini hem de diğer kamu kurumlarının eksiklerini giderdiklerini belirtti. Pekdaş "Gültepe Toros Mahallesi’nde pazaryeri ve semt merkezi olan bir kompleksin temelini atacağız." dedi

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

Gültepe Belediyesi İmar Planları, Konak Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu projeden sonra Beşetepeler Bölgesi'ne başlayacaklarını söyledi...

Gültepe Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’de eski ekmek fabrikasının yerine inşa edeceği spor kompleksinde temel kazı çalışmaları sona erdi. Tesisin temelinin önümüzdeki günlerde atılması planlanıyor.

İzmir Gültepe Kompleksi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada hem hizmet ürettiklerini hem de diğer kamu kurumlarının eksiklerini giderdiklerini belirtti. Pekdaş "Gültepe Toros Mahallesi’nde pazaryeri ve semt merkezi olan bir kompleksin temelini atacağız." dedi

İzmir Gültepe'ye 26 milyon TL'lik yatırım geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi düşük kotta olduğu için yoğun yağışlarda sel tehdidi yaşayan Gültepe bölgesine tarihi bir yatırım gerçekleştiriyor.

Veli Beyaztaş'tan İzmit Gültepe Konutları'na itiraz!

CHP'li meclis üyesi Veli Beyaztaş İzmit Gültepe'de inşa edilecek 433 konutluk projenin ihalesine itiraz etti. Projenin onaylanması sonrasında yargıya gideceğini açıkladı.

İzmit Gültepe Konutları'nın ihalesi bugün!

İzmit Belediyesi tarafından inşa edilecek 433 dairelik Gültepe Konutları için inşaat ihalesi bugün gerçekleşiyor. 24 bloktan oluşacak konutlar 48 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

İzmit Başkanı Nevzat Doğan Gültepe’de 433 konut yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut yapacak. Proje 22 Şubat günü ihaleye çıkacak.

Göl Panorama ne zaman teslim?

Toplam 1.431 daire ve 40 ticari birimden oluşan Göl Panorama projesi BeMa İnşaat imzası taşıyor. Peki Göl Panorama ne zaman teslim?

İzmir Gültepe Toros Spor Merkezi açıldı!

Vatandaşın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, mahallelerde açtığı spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gültepe Semti’ne bağlı Mehmet Akif Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan ‘Toros Spor Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. 2 bin 700 metrelik yolun 1200 metrelik kısmında alt yapı ve birinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı.

Kayseri Gültepe Bulvarı 45 milyon TL'ye mal olacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Gültepe Kompleksi ne zaman yapılacak Haberi

Gültepe Kompleksi ne zaman yapılacak


Konak Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısında görüşülen rapora CHP’li 23 üye olumlu oy verirken, 8 AKP’li üye ret oyu verdi. Kural gereği Faaliyet Raporu oylanırken Belediye Başkanı Sema Pekdaş meclis üyeleri sırasında otururken, oylamayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ahmet Karadağ yönetti.

ŞEHRİ DAYA İYİ TANIMAK GEREK

Faaliyet Raporu’yla ilgili CHP ve AKP’li üyelerin görüşlerini aktarmalarının ardından Başkan Sema Pekdaş söz aldı. Konak Belediyesi’nin iyi bir çalışma ekibine sahip olduğunu ve kaynakların iyi yönetildiğini belirten Başkan Pekdaş, “Biz hep halktan yana yönetim benimsedik. Konak’ın her yerinde çalışıyoruz” dedi. Kent kültürünü ve tarihini önemsediklerini kaydeden Pekdaş, bu amaçla kurulan Kent Tarihi Birimi aracılığıyla İzmirlilere kent tarihi gezileri yaptırdıklarını söyledi....