06 / 05 / 2024

Gülümser Hızal

Gülümser Hızal

Gülümser Hızal, büyük Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen Balıkesir'deki eski deprem yönetmeliğine göre yapılan 450 bin konutta güçlendirme çalışması yapılmadığını hatırlatarak yetkilileri uyardı.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Almanya çifte vatandaşlığı kolaylaştırıyor! Göçmenler daha hızlı vatandaş olabilecek!

Almanya'da hazırlanan ve üzerinde uzlaşma sağlanan yasa tasarısı taslağına göre, uzun senelerdir yaşayan göçmenler daha hızlı bir şekilde vatandaş olabilecek.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

EYT'de en güçlü formül ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı! Hemen siz de bakın!

Hükümet merakla beklenen 3600 ek göstergeden sonra emeklilikte yaşa takılanlar (EYT’liler) için de çözüm formülleri üzerinde çalışıyor. Peki merakla beklenen EYT çalışmasında en güçlü formül hangisi? İşte merak edilen detaylar...

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut tarafından kuruldu.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Salda Gölü'ne makineli araç sokan yüklenici firmaya ceza verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yaptığı açıklamada Salda Gölü'ndeki inşaat alanına makineli araçların girmesi nedeniyle yüklenici firmaya sözleşmesindeki cezai hükümlerin işletildiğini belirtti.

Gayrimenkulde güçlü büyüme 2020’de başlar!

Bugüne kadar 3.5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat alanına ulaşan Tahincioğlu, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu “Ekonomiye ve sektörümüze güveniyoruz. Gayrimenkul de güçlü büyüme 2020 yılında yaşanacak” şeklinde konuştu.

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanrıgül tarafından kuruldu. 

Mesut Özil ve Amine Gülşe Boğaz'dan ev bakıyor!

Futbolcu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe, evlilik hazırlıklarına hız verdi. Çiftin Boğaz'da ev arayışına girdiği, yeni evleri için 25 milyon TL'yi gözden çıkardıkları öğrenildi.

Gülümser Hızal Haberi

Gülümser Hızal

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gülümser Hızal: Binalar gösterişli değil, Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gülümser Hızal, büyük Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen Balıkesir'deki eski deprem yönetmeliğine göre yapılan 450 bin konutta güçlendirme çalışması yapılmadığım hatırlatarak yetkilileri uyardı. Hızal, "Kamuya ve halkımıza düşen görev, gösterişli binalardan önce, sağlıklı ve güvenli, gerçek anlamda mühendislik hizmeti almış yapıları talep etmektir" dedi (Baştarafı 1'DE) Haber: Cengiz GUNER TESPİT edilen bazı verilere göre, Türkiye'de son yüzyılda depremler, su baskınları, çığ düşmeleri, heyelan, kaya düşmeleri vb. diğer doğal afetlerin yanı sıra, sebep olduğu %96,4 oranındaki can kaybı ve %76 oranındaki konut hasarları nedeni ile doğal afetler içerisinde en çok zarar veren afet olduğunu dile getiren Başkan Gülümser Hızal, "Son yüz yılda Türkiye'de...