30 / 04 / 2024

Gülyalı imar

Gülyalı imar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarını eleştirdi.

Buğra Gökce'den imar barışı açıklaması: Karşı duracağız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce, imar barışı ve deprem riski ile ilgili X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte Gökce'nin o açıklaması...

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

Abdül Batur'dan Gültepe imar planı açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Gültepe imar planlarını değerlendirdi.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Güzelyalı imar planları onaylandı!

Mudanya’nın beklediği Güzelyalı 1/ bin Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ekim ayı olağan meclis toplantısında onaylandı.

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Gülyalı imar Haberi

Gülyalı imar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarını eleştirdi. Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkartılan Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonunun vatandaşların bilgisi olmadan hazırlandığını iddia etti. İmar revizyonunun toplumun hiçbir kesiminin bilgi ve görüşüne başvurulmadan yapıldığını savunan Şahin, “Bir kentin imar planı yapılırken, dolayısı ile kentin en az 25-30 yılını bağlayan, geleceğine yön veren, gelişme alanlarını tespit eden kararlar alınırken maalesef ilgili tarafın Ordu halkı olduğu bir plan, Ordu halkından gizlenerek yapılmıştır” dedi.


Şahin, şu görüşlerde bulundu:

“Gözlerden uzak hazırlanan planı inceleme fırsatı bulduk. Ne kadar yeşil alan varsa imara açılmış, Akaryakıt istasyon alanları peydah olmuş,...