18 / 05 / 2024

Gümbet Evlerinde daire fiyatları

Gümbet Evlerinde daire fiyatları

Bodrum'da İbak İnşaat tarafından hayata geçirilen Gümbet Evleri projesinde madalina dubleks ve daire zakkum olarak iki tür daire tipi bulunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

AND Pastel'den Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 3 günde 23 milyon TL ciro!

29-30 Kasım, 1 Aralık tarihlerinde, AND Pastel’de yüzde 40 indirim uygulayan AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasında 3 günde 28 daire satarak 23 milyon TL ciro yaptı..

Gelecek Relax Aydınlı'da daire fiyatları 189 bin TL'ye!

Gelecek Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde daire fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire tiplerine özel ödeme avantajı sunuluyor.

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları daire tiplerine ve farklılıklarına göre değişiklik gösteriyor. Nakit indirim avantajı, bankasız ödeme planı sunulan projede firma bünyesinde 60 ay faizsiz  ödeme imkanı sağlanıyor. 

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi bugün Şişli'de açıldı.

5.Levent Güzeltepe fiyat listesi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen 5.Levent Güzeltepe'de daire fiyatları 853 bin 295 TL ile 1 milyon 290 bin 349 TL arasında değişiyor...

Bizim Evler Güzelce örnek daire!

Büyükçekmece'de  92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce örnek daire görselleri yayınlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Bizim Evler Güzelce fiyatları!

17 bloktan meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesinde 709 konut ve 111 ticari ünite yer alıyor. Bizim Evler Güzelce fiyatları daire tiplerine ve alanlarına göre değişiyor. 

Günlük ev kiralamada önemli değişiklik!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı günlük daire sorununa el koyuyor. Günlük kiralama için apartman sakinlerinin onayı gerekecek. 

Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları!

Nidapark Küçükyalı projesi Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları olmak üzere hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Gökorman projesi Sinpaş GYO tarafından Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

İzmir Larissa Gölevleri fiyatları 155 bin TL'den başlıyor!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Larissa Gölevleri projesinde daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Akzirve Strada Plus'ta yüzde 1 peşinatla daire sahibi olma fırsatı!

Akzirve Strada Plus'ta fiyatlar 239 bin 500 TL'den başlıyor. Projede 10 günde 100 daire satıldı. Akzirve Strada Plus'ta yüzde 1 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

NEF Gölköy'de 3 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen NEF Gölköy daire fiyatları 3 milyon Euro'dan başlıyor. Bodrum NEF Gölköy Cennet Koru projesinin tasarımı Emre Arolat tarafından yapılıyor. 

Gümbet Evlerinde daire fiyatları Haberi

Gümbet Evlerinde daire fiyatları

İbak İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Gümbet Evleri projesinde daireler, mandalina dubleksler ve daire zakkum olarak tasarlandı. Projenin katlarında kapalı alanlar ve bahçeler yer alıyor. 


Gümbet Evleri Bodrum Üniversal Hastanesine 250 metre, Oasis Alışveriş Merkezine 450 metre, Bodrum Avenue Alışveriş Merkezine 400 metre, Gümbet Pazar Yerine 450 metre mesafede konumlandırılıyor. 


İnşaatı devam etmekte olan Gümbet Evleri projesinde yer alan daireler mandalina dublkes ve daire zakkum olarak iki gruba ayrılıyor. Projedeki dairelerin fiyat listesi şu şekilde;


Daire Zakkumlar 300 bin TL ile 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla,

Mandalina Dubleksler 450 bin TL ile 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


13 adet parsel üzerinde inşaa edilen projede Blokların 1.katlarında 68-70 metrekare  kapalı alanı ve 15 metrekare terası ve 100 metrekare bahçesi olan 2 yatak odası,...