15 / 05 / 2024

gümüş 19 haziran 2022

gümüş 19 haziran 2022

Altın fiyatlarından sonra gümüş fiyatları da yatırımcıları tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş bu haftayı yükselişle kapatırken tekrar rekor seviyelere ulaştı. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? İşte Gümüş fiyatlarında son dakika 19 Haziran 2022...

Tarım ÜFE Haziran ayında aylık yüzde 4,04, yıllık yüzde 57,93 yükseldi!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 4,04, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre de yüzde 57,93 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

22 Haziran 2023 Perşembe gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Serin bir yaz için klimanızı seçin! Vestel klima fiyatları ne kadar? 19 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yenilikçi teknolojileri ve üstün kalitesiyle öne çıkan Vestel klimalar, güçlü soğutma ve ısıtma kapasiteleriyle ideal iklimlendirme sağlar. Peki, Vestel klima fiyatları kaç TL? Vestel salon tipi klima kaç TL?  İşte Vestel klima modelleri ve 19 Haziran 2023 fiyat listesi…

19 Haziran 2023 az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu? Günlük olarak meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor. 19 Haziran Pazartesi günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Akaryakıta zam mı geliyor? 19 Haziran 2023 benzin ve motorin fiyatları!

Benzine mi yoksa motorine mi zam geliyor? Bugün akaryakıta zam mı yapılacak? İşte 19 Haziran 2023 benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları!

19 Haziran 2023 altın fiyatları! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Ons altın ve gram altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.480,77 liradan satılıyor. 19 Haziran 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 19 Haziran altın fiyatları!

Dolardaki son rakamlar! 19 Haziran Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro ve sterlin bugün kaç TL?

Dolar 19 Haziran Pazartesi günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 19 Haziran Pazartesi dolar kuru…

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 19 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına yeni haftanın ilk gününde indirim geldi. Demir diyatları gelen indirimle birlikte dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 19 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Canlı altın fiyatları: 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

Altın fiyatlaı ile ilgili son dakika gelişmeler 19 Haziranh Pazartesi günü de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bir çok kişi bugün güncel altın fiyatklarını araçtırıyor. O halede 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

İslam Memiş'ten  gümüş için haziran uyarısı geldi! Yer yerinden oynayacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş Haziran ayını işaret ederek gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yer yerinden oynayacak.

gümüş 19 haziran 2022 Haberi

gümüş 19 haziran 2022

Gümüş almak, gümüş bozdurmak veya yatırımcılarının merakla yakından takip ettiği gümüş, altının yükselişi ile tekrar 12 TL seviyesini geçti. 

Gümüşe yatırımcıları bu seviyeler karşısında heyecanlandı. Gümüş fiyatları ibre yukarı dönmeye devam ediyor.

Uzmanlar gümüşü altından daha çok kazandıran bir yatırım enstrümanı olarak gördüklerini belirtiyor. Yine uzmanlara göre gümüş ons fiyatının 26 dolar seviyelerine ulaşacağı öngörülüyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? 1 gram gümüş ne kadar? İşte 19 Haziran 2022 gümüş fiyatlarında son durum...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM (19 HAZİRAN 2022)

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta 11 lira seviyelerine kadar gerilerken bu hafta Fed'in faiz kararının ardından yükselmeye başladı.

Gümüşün ons fiyatı bugün 21,69 dolar, gümüş alış fiyatı 12,02 TL, gümüş satış fiyatı 12,42 TL seviyelerinde işlem görüyor.

Editörün Notu: Bu haber...